Zoeva - Spectrum Blush Palettes


Er zijn in totaal 3 verschillende blush palettes beschikbaar. Deze hebben de namen Pink Spectrum, Nude Spectrum en Coral Spectrum.

 

 

Ook deze blush palettes hebben diezelfde zwarte kartonnen verpakking met 'rubberen' finish en gouden opschrift.

 

 

Ook de palettes zelf hebben datzelfde rubberen gevoel, net als de verpakking van de NARS producten. Het jammere aan deze verpakking is dat deze heel snel vuil wordt aangezien alles eraan blijft kleven.

 

 

Zo ziet de binnenkant van deze palletjes eruit.

 

 

Elke blush palette bevat 4 grote blushes. Ze zijn allemaal erg goed gepigmenteerd, maar jammer genoeg hebben ze ook veel fallout! Wanneer ik ze met mijn vingers swatch, krijg ik meteen al fallout en gaat de poeder overal heen. Let dus op wanneer je ze opneemt met je kwasten! Tik je kwast goed af en druk je kwast niet te hard in de producten. Laten we ze even van dichterbij bekijken...

 

Coral Spectrum Palette

 

De blushes in deze palette hebben verschillende finishes. Er zitten 2 matte kleuren in de palette (rechts bovenaan en rechts onderaan). De overige 2 kleuren hebben een metallic finish (links bovenaan) en een shimmer finish (links onderaan).

 

 

 

 

 

Nude Spectrum Palette

 

De tweede palette bevat meer bronzen tinten. Het lijkt net een palette ook met bronzer. In deze palette zit er maar één matte kleur (rechts onderaan). De rest heeft een shimmer.

 

Deze palette is een mix tussen warm en koel. Zodat je elke dag kan afwisselen en er voor ieder wat wils inzit. Heel leuk dat ze deze 'bronzer' palette erin hebben gestoken! Jammer dat er geen highlighter palette in de collectie zit.

 

 

 

 

Pink Spectrum Palette

 

De laatste palette is zeker en vast mijn favoriete palette! Wat een mooie roze tinten heeft dit doosje! Deze heeft één blush met satin finish (rechts bovenaan) en drie matte blushes!

 

 

 

De blush palettes kosten €18 per stuk en zijn verkrijgbaar online via de webshop van Zoeva. Ondanks de fallout zijn het echt prachtige producten en zeker een aanrader.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0