Zoeva - Naturally Yours oogschaduwpalette 

Deze palette van het merk Zoeva stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar hij was steeds weer opnieuw uitverkocht. Na een tijdje wachten heb ik hem dan toch weten te bemachtigen. Ik kocht hem via de webshop Themakeupspot. Deze heet de Naturally Yours palette en bevat 10 verschillende kleuren. Eén voor één prachtige aardetinten, mijn favoriet!

 

 

Op de voorkant van de palette staat een mooie afbeelding. De sluiting van de palette is magnetisch en sluit heel goed af. Jammer genoeg zit er geen spiegel in deze verpakking, maar dit maakt de palette net dunner en makkelijker om mee te nemen.

 

Deze oogschaduwkleuren  zelf zijn zijdezacht van textuur. Er zitten zowel matte, glanzende, metallic en duochrome oogschaduwkleuren in deze palette. Ook zit er een mooie matte highlighter bij, altijd handig! Er zitten geen parabenen en minerale oliën in deze oogschaduws, wat altijd fijn is! Bij het aanbrengen van de kleuren heb ik absoluut geen fallout gezien. I like it!

 

De kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd, ook de matte kleuren. Ze zijn ook perfect met elkaar te combineren, je kan er heel erg mooie ooglooks mee maken. Met de donkerdere kleuren kan je zelf een smokey eye maken. De kleuren blijven ook heel erg lang zitten. Met een oogschaduwbasis zelf de hele dag!

 

 

 

Rij 1: Pure, Soft & Sexy, Smooth Harmony, Forever Yours, Slow Dance.

Rij 2: First Love, Casual Elegance, Sweet Sound, Lovely Monday, Timeless Chic.

 

De kleuren uit deze palette hebben elk een naam deze zet ik hieronder voor de geïnteresseerden.

 

Rij 1: Pure, Soft & Sexy, Smooth Harmony, Forever Yours, Slow Dance.

Rij 2: First Love, Casual Elegance, Sweet Sound, Lovely Monday, Timeless Chic.

 

 

Rij 1

 

Pure, Soft & Sexy, Smooth Harmony, Forever Yours, Slow Dance

 

Rij 2

 

First Love, Casual Elegance, Sweet Sound, Lovely Monday, Timeless Chic

 

 

Een heel erg mooie palette voor elke beauty liefhebber en voor een klein prijsje! Deze palette kost slechts €17,95.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0