Zoeva - Cocoa Blend Palette 

De laatste nieuwe palette die Zoeva heeft uitgebracht is deze Cocoa Blend palette. Geen doos met chocolaatjes, maar een prachtige oogschaduw palette met kleurtjes die hopelijk even zoet zijn! Wanneer ik de verpakking zie aan de buitenkant ben ik al heel enthousiast, want die ziet er alvast uit om van te snoepen. 

 

De palette ziet er mooi en chique uit en lijkt net op een dure chocoladereep. Vooral met de gouden details! 

 

 

Rondom de palette zit er een kartonnen verpakking met dezelfde patroon als de palette zelf. Zo is de palette toch wat beschermd tijdens de verkoop.

 

 

Wanneer je de palette opent staat er deze tekst aan de binnenkant. De palette heeft geen spiegel en dit vind ik een beetje jammer. Het is toch handig wanneer je deze meeneemt onderweg, dat er een spiegel bijzit. Aan de andere kant weegt de palette daardoor wel minder, dus dat is dan wel weer een pluspunt.

 

 

 

Wanneer je de palette van naderbij bekijkt zie je 10 mooie kleurtjes oogschaduw zitten. In totaal zitten er 3 matte kleurtjes in de palette. De overige kleurtjes zijn metallic glanzend en de kleur 'infusion' heeft heel veel gouden glitters.

 

Het zijn één voor één prachtige kleurtjes, maar wat ik persoonlijk wat jammer vind, is dat er geen witte highlighter kleur in de palette zit. Voor de rest is deze palette heel erg fijn. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, maar hebben wel een lichte fallout. Maar het is niet zo erg dat je er niet mee kan werken. Even goed blenden en je ziet er niks meer van. Ook de matte kleuren hebben een goede pigmentatie.

 

De kleurtjes blenden makkelijk uit en blijven een heel lange tijd goed zitten. Maak je gebruik van een primer dan zullen ze wel de hele dag goed op hun plaats blijven zitten.

 

 

De kleurtjes hebben allemaal een naam, deze vindt je onder volgende foto...

 

Bovenste rij: Bitter start/ sweeter end/ warm notes/ subtle blend/ beans are white

Onderste rij: Pure ganache/ substitute for love/ freshly toasted/ infusion/ delicate acidity

 

Bovenste rij

 

 

 

Onderste rij

 

 

Zoals alle andere palettes van Zoeva is dit ook weer een pareltje! Deze palette is nu te koop via de webshops Themakeupspot voor €17,95.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0