Wet 'n Wild - Megashield Lip colors 

Wet 'n Wild is al enkele jaren een favoriet merk van mij. Ik ben een grote fan van hun lipproducten en kan het dan ook niet laten om af en toe enkele te kopen. Deze keer heb ik vier van de Megashield Lip colors gekocht. Ik kocht de kleurtjes Birthday Suit, Peachy Keen, Lolly Popstar en It's a girl. 

 

 

 

De verpakking van deze lipproducten is simpel zwart met het merklogo erin gedrukt en ze hebben een doorzichtig, plastic dopje. Heel handig om je kleurtjes terug te vinden in je collectie.

 

Deze producten zijn ontzettend zacht en romig, blijven lang zitten en beschermen je lippen met SPF 15 tegen schadelijke UV-stralen. Altijd handig wanneer deze al in de producten verwerkt zit. Verder bevatten deze lippies nog meer ingrediënten zoals Vitamine E, aminozuren (voorkomt uitdroging), rijstolie (bevat anti-oxidanten), advocadoolie, natuurlijke mineralen, eiwitten en Vitamine A, B2 en D! Heel wat goeds dus...

 

Wanneer aangebracht hebben ze allemaal een frosted finish. Deze hebben dus een romige textuur, maar met een metallic finish. Mocht je hier niet van houden, dan zijn deze zeker niks voor jou.

 

Hieronder vindt je de swatches van elk lipproduct.

 

Birthday Suit

 

 

 

 

Peachy Keen

 

 

 

Lolly Popstar 

 

 

 

It's a girl

 

 

 

Je kan deze lipproducten vinden via de webshop Makeupspot voor €5,95 per stuk.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0