W.I.C. by Herôme Nagellak - 115 New Delhi 

Als het gaat om mintgroene kleurtjes ben ik meestal snel verkocht. Dit was ook zo wanneer ik dit lakje van W.I.C by Herôme zag. Deze heeft de kleur 115 New Dehli en heeft een heel mooi mintgroen kleurtje dus!

 

 

Herôme is een welbekend merk en brengt heel erg goede producten op de markt. Vooral hun verzorgingsproducten voor de nagels zijn heel erg in trek. Er zijn in totaal maar liefst 79 prachtige kleurtjes verkrijgbaar van deze collectie. Deze lakjes zijn geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen en elke nagellak heeft de naam van een wereldstad.

 

 

De lakjes hebben een heel handig breed kwastje waarmee je met precies 2 stroken je nagellak precies mee kan aanbrengen. Het lakje is heel erg dekkend en je hebt maar één laagje nodig om al direct een mooi resultaat te zien. De lakjes zijn zuurstofdoorlatend en bevatten Silica en Vitamine E voor een goede verzorging en prachtige glans. Ook blijven ze een aardig tijdje op je nagels zitten! Zoek je een nieuw lakje of merk om te proberen, dan kan ik jullie deze zeker en vast aanraden.

 

Je kan deze lakjes kopen via hun webshop! Voor deze goede lakjes betaal je slechts €5,99! Zeker een goede deal!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0