Urban Decay - Vice 4 palette 

Vorige week zag ik in de webshop van Ici Paris XL dat de Vice 4 palette van Urban Decay verkrijgbaar was. Ik heb natuurlijk geen enkel moment getwijfeld en heb deze dan ook meteen besteld. Naast Too Faced is ook Urban Decay één van mijn favoriete make-up merken. En er zullen ongetwijfeld nog meer mensen er zo over denken want deze was in mum van tijd ook helemaal uitverkocht.

 

Ik ben vooral fan van deze merken voor hun prachtige verpakkingen en hun geweldige kwaliteit en pigmentatie. De prijsklasse ligt een stuk hoger dan budgetmerken zoals essence en catrice, maar de kwaliteit mag je zeker niet met elkaar vergelijken. Laten we deze mooie palette even van dichterbij bekijken...

 

De kartonnen verpakking ziet er alvast erg veelbelovend uit! Daarom hou ik van deze merken, alles is tot in de puntjes uitgewerkt.

 

 

Wanneer ik de kartonnen verpakking openmaak komt er dit tasje tevoorschijn! Hoe leuk is dit! De palette zit in een hoes met rits verpakt. Zo kan je je palette overal mee naartoe nemen zonder dat deze beschadigd kan geraken. Ook het hoesje heeft dezelfde prachtige, grafische print die een prachtig 'shattered' effect creëert. 

 

 

En als je dacht dat de hoes al leuk was, hou je vast! Hier is de palette zelf ...

 

 

Urban Decay heeft ook deze keer zichzelf overtroffen! Wat een prachtige palette! Ook deze heeft die mooie grafische print en dan nog in 3D met holografisch effect! I love it! Dit is één van de mooiste palettes die ooit zijn uitgebracht vind ik persoonlijk!

 

Dit zegt Urban Decay zelf over hun product:

 

There’s no such thing as too much Vice. We loaded this limited-edition palette with 20 addictively gorgeous, never-before-seen shades of Eyeshadow. Deep brights, Smoky neutrals, Gorgeous mattes. From C-Note (a pale metallic green) and Grip (a really beautiful smoky neutral) to Pandemonium (an amazing plum) and Deadbeat (a black satin that’s like nothing we’ve ever done), this palette has it all. We even included a huge mirror, a double-ended brush and a coordinating bag

 

 

De palette heeft ook een handige magneetsluiting zodat er niks uit kan vallen! Ook deze Vice palette bevat 20 verschillende oogschaduwkleurtjes net zoals de voorgaande Vice palettes. Ook de kleurvariaties zijn telkens uniek want de Vice palettes bevatten kleurtjes die nog niet uitgebracht geweest zijn.

 

Ook deze palette heeft een prachtige verzameling kleuren met een grote variatie. Er zitten zowel neutrale kleurtjes als wat kleurrijke exemplaren tussen. Je kan met deze palette heel wat verscheidene looks creëren die bij iedereen past. Ook zijn er verschillende finishes aanwezig. Je hebt matte kleuren, metallic kleuren maar ook enkele shimmer exemplaren. Een erg veelzijdige palette.

 

 

Ook krijg je in deze palette een dubbelzijdige oogschaduwkwast van Urban Decay zelf. Een erg fijne kwast met aan de ene kant een oogschaduwkwast en de andere kant een blending kant.

 

 

 

 

De textuur van deze oogschaduws is fenomenaal! Ze zijn boterzacht, blenden als een droom en zijn geweldig gepigmenteerd. Wanneer je nog nooit deze oogschaduws hebt geprobeerd, je zult het je niet beklagen! Zowel de matte als de metallic en shimmer kleuren zijn even geweldig.

 

Ze hebben geen fallout en blijven urenlang op zijn plaats zitten.

 

 

 

Deze palette heeft mij €55 gekost en was niet goedkoop, maar deze palettes zijn het meer dan waard! Kan je deze nog ergens scoren, dan kan ik jullie deze zeker en vast aanraden!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0