Urban Decay - Naked on the run palette 

Ik had deze palette van Urban Decay al een tijdje op het oog en ik heb hem uiteindelijk besteld via de webshop feelunique. Deze palette heet de Naked on the Run palette en bevat heel wat leuke productjes. Laten we snel even kijken wat er allemaal te vinden is. 

 

 

De verpakking alleen al is supermooi. Urban Decay en Too Faced hebben steeds al hun best gedaan als het aankomt op de verpakkingen. Ook deze keer hebben ze een prachtig exemplaar op de markt gebracht.

 

 

Op de achterkant zie je welke productjes bij de palette zitten.

 

 

Zo ziet de palette eruit wanneer je ze uit de verpakking haalt! Is ze niet prachtig. Een hele mooie opdruk met prachtige rosé gouden details. Wanneer iemand met rosé gouden producten op de proppen komt, ben ik al op slag verliefd.

 

 

 

 

Maar wat zit er nu allemaal in deze palette? Laten we product per product eens ontleden en testen.

 

 

Eerst en vooral hebben we een bronzer,blush en highlighter. De blush en bronzer hebben geen namen, maar zien er wel prachtig uit. De highlighter heeft de naam 5050. Op foto lijkt de bronzer veel donkerder dan hij eigenlijk is.Hij is heel erg licht en geschikt voor meiden met een lichte huidskleur. Ook is hij mat maar bevat wel een oranje gloed. Let dus op dat je niet teveel aanbrengt want anders kan het er wel wat raar gaan uitzien.

 

De blush heeft een felroze kleur en wanneer je deze met je vinger swatched is hij goed gepigmenteerd, maar wanneer je deze op je gezicht aanbrengt en mooi uitblend heeft deze een mooie subtiele kleur. De blush is niet mat, maar heeft een heel erg subtiele gouden shimmer. Wanneer je deze blush goed op je wangen aanbrengt, is het zelf niet meer nodig dat je een highlighter gebruikt, want in de zon zal deze al mooi glanzen.

 

Dan hebben we ook nog een highlighter. Deze is niet zo groot als de bronzer en blush, maar is wel even prachtig van kleur. Je kan deze zowel gebruiken als highlighter voor op je jukbeenderen of als highlighter onder je wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken. Op het eerste zicht lijkt deze highlighter mat van kleur, maar wanneer je hem van dichtbij bekijkt zie je een heel erg subtiele zilveren shimmer. Heel erg mooi!

 

 

De Blush en Bronzer

 

 

De highlighter

 

 

De bronzer, blush en highlighter aangebracht

 

 

De oogschaduwkleurtjes

 

In deze palette zitten er ook 5 oogschaduwkleurtjes waarvan 2 matte kleurtjes en 3 shimmer kleurtjes. Zoals ik al ben gewend van Urban Decay zijn ook deze oogschaduwkleurtjes heel goed gepigmenteerd. Ze zijn heel erg zacht van textuur, blenden makkelijk uit en wanneer je een goede oogschaduwbasis gebruikt, blijven ze perfect de hele dag zitten.

 

De kleurtjes die in deze palette zitten zijn Dive, Fix, Resist, Dare en Stun.

 

 

 

 Dive, Fix, Resist, Dare en Stun

 

Mascara

 

Naast deze gezichtsproducten en oogschaduwkleurtjes zit er ook een mascara bij deze palette. Het is al een tijdje geleden dat ik van Urban Decay een andere mascara heb geprobeerd. Deze heet de Perversion mascara en komt in deze mooie verpakking. Deze mascara is geen fullsize, maar een travelsize en bevat 4ml.

 

 

 

Het borsteltje heeft geen speciale vorm maar doet echt zijn werk. Het geeft je wimpers volume en lengte en heeft echt een mooie intense zwarte kleur.

 

 

Zonder mascara

 

 

Met mascara

 

 

Oogpotlood

 

Bij bijna elke palette van Urban Decay zit er een zwart oogpotlood bij. Deze heet de 24/7 glide-on pencil in de kleur Stag. Dit oogpotlood is bij velen heel erg geliefd. Het glijdt moeiteloos over de huid, blend makkelijk uit en blijft de hele dag door zitten. Heel erg zwart van kleur is hij niet, en hij bevat ook een heel erg lichte zilveren shimmer. Ook dit is een travelsize product. 

 

 

 

 

 

Lipproduct

 

Als laatste hebben we ook nog een lipgloss in de palette zitten. Dit is een fullsize product en heet de Naked Ultra Nourishing gloss in de kleur Sesso. De verpakking is heel erg mooi en heeft een rosé gouden kleurtje, my favorite! Het enige nadeel van deze lipgloss is dat hij redelijk plakkerig is en dat haat ik aan lipgloss. Ik heb heel lang haar en gegarandeerd als ik lipgloss draag, dat deze er in een mum van tijd in gaat plakken.

 

De kleur is erg mooi, een oudroze kleurtje. Op de lippen komt hij wel wat lichter over dan in de verpakking maar de kleur blijft mooi! Jammer genoeg is de kleur verdwenen na wat te eten of te drinken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkoop is deze palette niet, maar hij bevat wel verschillende productjes om te testen. Wanneer je ze allemaal apart zou kopen zou je er zeker en vast veel meer geld aan uitgeven. De palette kost €50,32 en kan je hier vinden.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0