Too Faced - Le petit trésor lip set

Ik liet jullie een tijdje terug een prachtig product zien van Too Faced, namelijk Le Grand Château die afgelopen kerst te koop was. Dat artikel vindt je hier. Van diezelfde collectie wou ik ook heel graag dit setje lipproducten, maar deze kon ik nergens vinden en ik dacht dat deze overal was uitverkocht. 

 

Dit setje heet Le petit trésor en bevat een mini lipstick tasje en 3 fullsize La crème lipsticks! Ik zag in de webshop usa-shop.nl dat ze deze daar hadden en heb hem zonder aarzelen besteld! 

 

Het tasje komt in deze kartonnen verpakking, die door de verzending ietsje misvormt is, maar aan de producten mankeert er niks! 

 

 

 

 Wanneer ik de kartonnen verpakking openmaak, komt dit prachtige mini tasje in een mint groene kleur tevoorschijn die helemaal bedekt is met glitters! Too Faced weet hoe ze hun producten moeten presenteren en ze doen dit zeker en vast met veel spektakel! Met kerst zijn ze zeker all out gegaan wat betreft hun verpakkingen.

 

 

 

Aangezien deze kerstcollectie geïnspireerd was op Parijs, hangt er als bedeltje een klein eifeltorentje aan de zijkant. Hoe cute is dit!

 

 

Binnenin het tasje vindt je 3 fullsize La crème Color Drenched Lip Creams in de kleuren Nude beach, Taffy en WHAM! met alle 3 een mooie gouden huls die mat aanvoelt. Wat mij meteen opvalt is hoe zwaar deze lipsticks wel zijn. De huls sluit ook perfect af en je zal zeker en vast geen dopjes verliezen! De producten van Too Faced zijn steeds kwalitatief en prachtig uitgewerkt!

 

 

Genoeg over de verpakkingen, laten we de lipkleuren eens van dichterbij bekijken...

 

Laten we beginnen met Nude Beach. Een nude/peach kleurtje. Dit is echt zo een kleurtje die iedereen prachtig zal staan.

 

 

In de huls ziet deze er licht uit.

 

 

Maar wanneer ik hem op mijn arm swatch, ziet deze er een stuk donkerder uit.

 

 

Op de lippen is dit een prachtige nude kleur. Heel blij dat deze kleur in het tasje zat.

 

 

 

De tweede kleur uit het tasje is Taffy. Een mooie roze marshmallow/nude kleur. Wat een beschrijving!

 

 

Ook een heel erg mooie lichte kleur die iedereen staat. Dit zijn echt 'mijn' kleurtjes en ik kan ze iedereen aanraden.

 

 

Ook deze kleur ziet er iets donkerder uit op mijn huid dan in de huls maar het is nog steeds een prachtige kleur.

 

 

 

De laatste kleur uit het tasje is ook de donkerste kleur en heeft de naam WHAM! Naast de twee andere kleuren is dit meer een 'uitbundige' kleur. Too Faced omschrijft het als een warme berry kleur met multi-colour glitters.

 

 

 

 

 

 

 

Kortom, een heel erg leuk setje als je het mij vraagt! Wanneer je deze nog kan scoren moet je dit zeker doen! Ik betaalde €39 voor dit setje maar hij heeft een waarde van €66

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Mariëlle (maandag, 22 februari 2016 15:48)

  Wat een gaaf tasje en een leuke inhoud! Ik draag de nude tint ook heel graag :)

 • #2

  Saraya (maandag, 22 februari 2016 21:30)

  Oehh..prachtige lipsticks, het tasje is zo mooi!
  X

 • #3

  Kimberley Leys (woensdag, 24 februari 2016 15:55)

  Jaaa! Ik ben er helemaal verliefd op en de lipsticks zijn geweldig goed!