Smashbox - Halo Long Wear Blush - Warm Glow 

Vandaag alweer een product van Smashbox. Deze keer geen oogschaduwpalette, maar een blush. Deze heet de Halo long wear blush en ik kocht hem in de kleur Warm Glow. De verpakking is zwart en ziet er standaard uit, maar heeft wel een wat professionelere uitstraling, zoals MAC. De verpakkingen van MAC zijn ook simpel, maar zien er wel professioneel uit.

 

 

Ik was benieuwd naar deze blush omdat ik, behalve de oogschaduwpalette, nog geen andere producten van dit merk heb geprobeerd. En ik vindt het altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken en proberen.

 

 

Nog een andere reden waarom ik graag deze blush wou proberen, is de verpakking. De buitenkant van het doosje ziet er simpel uit, maar wanneer je de verpakking opent zie je iets anders dan normaal.

 

Deze blush kan je pas gebruiken nadat je het product eruit hebt geschaafd, net zoals bij kaas. Een beetje raar om uit te leggen, maar je kan het niet beter vergelijken. Ook krijg je aan de binnenkant van de verpakking een spiegeltje. Handig voor onderweg!

 

 

Wanneer je dit product voor de eerste keer gebruikt, haal je het papiertje eraf en dan zie je in het midden een metalen schaaf. Je draait aan de roze cirkel (met de klok mee) en de blush wordt als het ware geschaafd tot een losse poeder.

 

Je hoeft helemaal niet veel te draaien, een halve cm is al meer dan genoeg!

 

 

Hieronder zie je stap voor stap hoe je het product gebruikt.

 

 

 

 

 

En dit is de kleur. Een mooie oudroze tint. De kleur is heel goed gepigmenteerd en blend makkelijk uit. Let op dat je niet teveel blush ineens aanbrengt want het kan snel een beetje te veel zijn en zie je er uit als een clown. Beter verschillende lichte laagjes aanbrengen!

 

 

Ik heb hieronder de blush aangebracht met deze kwast. Een heel fijne kwast om blush mee aan te brengen.

 

 

Een heel erg fijne blush dit, maar er zit wel een prijskaartje aan vast. Deze blush is verkrijgbaar bij de Douglas en heeft de prijs van €28 per stuk. Er zijn nog meerdere kleurtjes beschikbaar in de webshop en in hun filialen! Ga zeker eens een kijkje nemen, het is absoluut een fijn merk!

 

Hebben jullie tips? Welke producten zijn het proberen waard van Smashbox? Hebben jullie favorieten van dit merk? Let me know!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0