Rimmel - Kate Moss -  Dare to go bare nail polish collection 

Ik liet jullie eerder al de nieuwe lipsticks zien van de Rimmel - Dare to go bare collectie. Dat artikel vindt je hier. Ook zitten er 5 nieuwe nagellakjes in deze collectie. Ik kocht 4 nagellakjes in totaal en laat deze vandaag ook aan jullie zien 

 

De kleurtjes die ik kocht heten;

- 126 Bare Yourself

- 127 Gentle Kiss

- 128 Mistify Me

- 129 Sensual Spice

 

 

De lakjes zijn verrassend goed! Voor zulke lichte kleurtjes is de dekking prima. Voor een mooi resultaat breng je best 2 laagjes nagellak aan. Anders zie je je nagel door de lak heen schijnen. Op alle foto's draag ik telkens ook 2 laagjes.

 

Ze hebben een aangenaam brede kwast waardoor je in 2 stroken je nagel kan lakken. Nog een pluspunt is dat de lak erg snel droogt.

 

126 Bare Yourself

 

 

 

127 Gentle Kiss

 

 

 

128 Mistify Me

 

 

 

129 Sensual Spice

 

 

 

Prima lakjes voor een prima prijs! Per lakje betaal je €6,99 per stuk. Bekijk ook zeker even het lipstick artikel! Daar vindt je nog meer leuke producten van dit merk.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0