Park Avenue - Eye shadow Quattro 

Een merk dat jullie nog niet zoveel op mijn blog voorbij zagen komen is het merk Park Avenue. Ik had al eerder een blogpost gemaakt over hun nagellakjes en was daar best tevreden over. Deze blogpost kan je hier vinden. Ik zag deze keer deze oogschaduwdoosjes liggen bij de Di en wou deze ook even uitproberen.

 

Dit palletje heet de Park Avenue - Eye shadow quattro (11).

 

 

Een heel mooi palletje met 4 pastelkleurtjes. Voor wie van pastelkleurtjes houdt kan ik dit palletje zeker aanraden! De verpakking is erg simpel en niet om over naar huis te spreken, en het is natuurlijk de binnenkant die telt, maar hé, het oog wil ook wat! Stevig is het doosje echt niet. Wanneer je deze laat vallen is je palletje zeker en vast gebroken!

 

 

 

Over de oogschaduwkleurtjes ben ik wel heel erg te spreken! Het is heel erg lastig om pastelkleurtjes te vinden die een mooie pigmentatie hebben. Meestal zie je bijna niks meer van deze kleurtjes als je ze swatched. Omdat ze zo licht zijn van kleur bevatten ze bijna ook geen pigmentatie, maar dit palletje bewijst het tegendeel! Wat een mooie pigmentatie hebben deze kleurtjes!

 

De textuur van deze oogschaduwkleurtjes is heel erg zacht. Ze voelen aan als fluweel en brengen heel erg makkelijk aan op je huid. Fallout is er helemaal niet te bespeuren en de pigmentatie is ook top! Ook blijven ze een tijdje heel mooi zitten, zeker met een basis eronder. Ook zijn ze heel erg goed geschikt om als highlighter te gebruiken aangezien ze zo licht van kleur zijn. Een veelzijdig productje dus.

 

 

Voor €4,95 haal je dit mooie palletje in huis! Deze zijn te koop bij drogisterij Di (in België). Ook zijn er meerdere palletjes verkrijgbaar met andere kleurtjes!

 

xx Kimberley

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0