& Other Stories - Frozen Verbena Body Mist 

Ik ben echt verzot op citrusgeuren en wanneer ik er eentje tegenkom die echt heerlijk ruikt, dan koop ik hem ook direct. Ik heb er opnieuw eentje gevonden bij een nieuwe winkel die hier bij ons in Gent zijn deuren heeft geopend, namelijk een & Other Stories.

 

Ook is er eentje in Antwerpen te vinden en Amsterdam! Het is een Italiaans merk die hier langs onze kanten een redelijk populair merk aan het worden is. Je vindt in de winkels een beetje van alles. Kledij, accessoires, juwelen en make-up - en verzorginsproducten. Noem maar op! Een heel leuke winkel om eens binnen te gaan. Het is wel wat aan de duurdere kant zoals de Zara, maar zeker de moeite waard!

 

 

 

Het flesje ziet eruit als de meeste body mists, simpel en doorzichtig. Ook hun etiketten zien er simpel uit, maar ik vind het toch iets hebben. Het oogt strak en simpel, maar het heeft daardoor een iets luxueuzere uitstraling.

 

& Other Stories omschrijft de geur als volgt: "Bright lemon dawn, iced mint on the clean crisp air". Ik omschrijf het gewoon als een lekkere frisse citroengeur. Jammer genoeg ruik je ook de alcohol die in de body mist is verwerkt en ook het hoofdingrediënt is. Dit verpest jammer genoeg de geur en laat het net ruiken als die poetsdoekjes voor bril.

 

 

 

Nadat je het hebt opgespoten gaat gelukkig die alcoholgeur wat liggen en ruikt het heerlijk fris naar citroen. Deze body mist is gelukkig wel parabeen vrij, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken, enkel jammer van de alcohol!

 

 

Deze body mist heeft een handige spuitflacon en maakt het daardoor makkelijk om mee te nemen onderweg. Op de fles staat er 'fast-drying body mist', wat helemaal klopt. Hij droogt heel erg snel op, waardoor je niet een kleverig gevoel krijgt terwijl het nog opdroogt.

 

 

Een flesje van 150 ml kost €15. Een beetje rond dezelfde prijsklasse zoals The Body Shop. Ze hebben veel verschillende geurtjes in hun assortiment en van elke geur hebben ze een aantal productjes zoals handcrème, body scrubs, body mists, douchegels, enz...

 

Je kan deze spulletjes ook bewonderen en shoppen via hun webshop. De link hiervan vindt je hier! Hebben jullie al productjes getest van deze winkel? Wat vond je er zelf van en welke kan je aanbevelen?

 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0