MUA - Luxe Velvet Lip Lacquers

Deze lipproducten van MUA staan al een tijdje op mijn verlanglijstje en wou deze heel graag testen, maar ik wou geen bestelling plaatsen op hun website voor enkel deze lipproducten. Ik zag ze onlangs bij een grote Kruidvat in hun schappen liggen en twijfelde geen enkel moment om ze mee naar huis te nemen. Deze lipproducten heten de MUA - Luxe velvet lip lacquers

 

Ik kocht in totaal 3 verschillende kleurtjes met de namen Serene, Criminal en Funk. Een mooie variatie van roze tinten.

 

De lipproducten komen in een zwarte kartonnen verpakking met gouden opschrift. Ik moet zeggen dat het er beste chique uitziet. 

 

 

Aan de achterzijde vindt je wat uitleg over de productjes...

 

 

De verpakking van de lipproductjes zelf is ook niet mis. Voor een budgetproduct zien deze er ook best luxueus uit. De hulzen zijn mat, maar zijn nog doorzichtig genoeg om de kleurtjes goed te zien. De dop is mat zwart met opnieuw het logo in het goud.

 

 

Wanneer je de lipproducten aanbrengt hebben ze net hetzelfde gevoel als een lipgloss en zo zien er er ook uit. Ook de finish ziet er op het eerste zicht uit als een lipgloss. Na enkele seconden veranderd de textuur en het product droogt heel snel op.

 

Het product krijgt een matte textuur en blijven erg goed zitten. Zo goed wanneer ik ze probeerde af te vegen, ze er moeilijk af te krijgen waren en de felle kleurtjes lieten ook een stain achter. Ook brokkelt de lipkleur af bij mij na ze een tijdje gedragen te hebben, wat er echt niet mooi uitziet, zeker niet als je velletjes op je lippen hebt. De kleur Funk loopt zelf uit op mijn lippen, precies of ik hem buiten de lijntjes heb aangebracht (zie foto).

 

Wanneer je ze aanbrengt moet je er snel werken want als je ze niet goed aanbrengt en je wilt er een tweede laagje overheen aanbrengen, zie je al snel een kleurenverschil, wat niet mooi is. Langdurig zijn de lipproductjes wel, want ze blijven heel goed zitten, zijn erg goed gepigmenteerd en blijven toch een uurtje of vier op zijn plaats zitten. Daarna is bijwerken wel aanbevolen.

 

Serene

 

 

 

 

 

Criminal

 

 

 

 

Funk

 

 

 

 

Deze lippies kosten €4,14 per stuk. Het zijn mooie kleurtjes met veel pigment en langdurige houding, maar het effect dat ze geven is echt niet mooi. Ik had jammer genoeg meer verwacht van deze productjes en deze zullen helaas niet bij mijn topfavorieten komen te liggen.

 

Hebben jullie deze al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0