Milani - Illuminating Face Powder - 01 Amber Nectar 

Je hebt zo van die producten die je enkel en alleen al zou kopen voor hun verpakking, en deze van Milani is er zo eentje van. Deze Illuminating face powder in de kleur 01 Amber Nectar is echt prachtig. Het is een product dat je voor verschillende doeleinden kan gebruiken, als highlighter, bronzer of blush. 

 

 

Qua verpakking aan de buitenkant is er niet veel te zien. Het product komt in een doorzichtig doosje, aan de onderkant heeft het een gouden kleurtje. Aan de bovenkant zit er een doorzichtig dekseltje, zodat je het reliëf van het product mooi kan zien. Ook handig voor in je stash!

 

 

Het product heeft een aantal verschillende kleuren: koraaloranje/roze, zachtbruin, donkerbruin en een gebroken witte kleur. Wanneer je deze allemaal met elkaar mengt, krijg je een mooie tint. Zelf zou ik dit product niet echt gebruiken als een bronzer aangezien deze een lichte gouden shimmer bevat. Zelf vind ik dit niet zo mooi staan op je gezicht. Wanneer je dan nog eens een highlighter opbrengt is het snel te veel.

 

Ik zou deze eerder als blush en highlighter samen gebruiken. Als blush omdat het een mooie kleur is en als highlighter voor de shimmer en mooie gouden glow. Wederom, als je deze als blush gebruikt, breng geen highlighter meer aan of het wordt snel ook wat teveel.

 

 

De pigmentatie van dit product is goed, niet te donker. Het is een lichtere kleur, maar het valt zeker in een paar laagjes op de bouwen. De textuur is super zacht en blend goed uit!

 

 

Echt een heel mooi product! Ik kocht het mijne via de webshop TheMakeupspot voor €13,50. Er zijn nog 2 andere kleurtjes beschikbaar. 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0