Maybelline - The Nudes Palette 

De meeste make-up merken hebben tegenwoordig wel een palette in hun assortiment zitten en natuurlijk kon Maybelline ook niet achterblijven. Deze hebben nu ook een palette op de markt gebracht. Deze heet The Nudes palette, en zoals de naam al aangeeft is het een palette met nude oogschaduwkleurtjes. Ik ben zeker tevreden, want zulke palettes zijn mijn favoriet!

 

 

De verpakking is simpel glanzend zwart van kleur, met de naam in gouden opschrift. Ook zit er een doorzichtig venstertje aan de voorkant zodat je de kleurtjes goed kan zien zitten. Handig wanneer je snel een kleurtje moet zoeken in je make-up lades. Het enige nadeel aan deze verpakking is dat deze heel snel vol krassen staat. Na een aantal keren gebruiken zal deze er jammer genoeg niet zo mooi meer uitzien.

 

Ook krijg je er een klein dubbelzijdig applicatortje bij. Eentje met een fijne punt aan de ene kant, en aan de andere kant een platte kant.

 

 

 

 

Wanneer je de palette opent zie je in totaal 12 verschillende kleurtjes in de palette zitten. Matte kleuren zitten er niet echt in. Ze lijken op het eerste zicht wel mat, maar als je heel goed kijkt zit er ook een heel lichte gouden shimmer in de lichte kleurtjes. Er zitten 5 van die 'matte' kleurtjes in de palette, de overige kleurtjes hebben allemaal een metallic finish.

 

Wat ik zo fijn vindt aan deze palette is dat Maybelline rekening heeft gehouden met een highlighter. Er zit een mooie witte highlighter met shimmer in, alsook een lichte 'matte' highlighter. Voor elk wat wils dus!

 

 

De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, ook de matte kleuren zijn best mooi en goed van kleur. Ze zijn super zacht van textuur en geven geen fallout. De lichtste kleurtjes kunnen wel wat wegvallen wanneer je ze aanbrengt op de huid. Voor de rest is dit een prima palette. De kleurtjes blenden goed uit en de kleurtjes blijven best een aardig tijdje goed zitten mits je een oogschaduwbasis gebruikt.

 

 

 

Bovenste rij

 

 

 

Onderste rij

 

 

Voor wie van palettes houdt met nude kleurtjes is dit zeker een aanrader. De palette werkt goed, heeft een aardig aantal kleurtjes en bevat zowel matte als metallic kleurtjes waar je oneindig veel mooie looks mee kan maken. Deze is ook nog een budgetproof! Voor deze palette betaal je €15,99! Een mooie prijs voor een merk als Maybelline.

 

Deze palette is nu te koop bij de drogist!

 

xx Kimberley

 

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 0