Makeup Revolution - Goddess of Love Highlighter 

Valentijn is weer in aantocht en dat zullen onze mannen wel geweten hebben! En wat is er nu leuker om cadeau te krijgen dan make-up?! Dit product zou zeker en vast van toepassing zijn. Ik zou er alvast geen nee tegen zeggen. Deze Goddess of Love highlighter van Makeup Revolution ziet er alvast veelbelovend uit. 

 

De producten van Makeup Revolution zijn prachtig tot in detail uitgewerkt en zijn dupes van bekende en geliefde high-end merken. Zo zijn deze doosjes de dupes voor de Sweethearts perfect flush blushes van Too Faced. Heel leuk dat ze kwalitatief hetzelfde willen bereiken als de high-end producten, maar dan wel voor een heel zacht prijsje.

 

 

De verpakking is heel erg mooi en tot in detail afgewerkt. De highlighter heeft de vorm van een hart. Hoe leuk! In deze reeks zijn er ook nog bronzers en blushes verkrijgbaar in de soortgelijke verpakking, voor wie dit meer interesseert. Ook de verpakking van het product is gemaakt uit stevig karton. Er zit zo een 10 gram aan product in de doosjes, wat behoorlijk veel is.

 

 

De highlighter zelf is roze van kleur en heeft een prachtige glans. Het is een gebakken highlighter, waardoor de glans dubbel tot zijn recht komt. De pigmentatie is zeer goed en hij heeft een koele roze ondertoon die zorgt voor een frisse glans op je gezicht.

 

 

Kortom een mooie highlighter die bij elke huidskleur mooi staat. Makeup Revolution is echt een merk om naar uit te kijken! Je kan deze highlighter vinden via de webshop Makeup Musthaves voor maar €6,99.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0