Makeup Revolution - Go! Palette 

Momenteel is het merk Makeup Revolution heel erg populair in bloggerland en dan heb ik het vooral over de Iconic 3 palettes. Vandaag geen review van de Iconic 3 palette (dit is voor een andere keer), maar wel een andere! Deze heet de Go! Palette en heeft zowel oogschaduwkleurtjes, een blush, bronzer en een highlighter in de palette!

 

 

Deze keer een ronde palette, wat we niet zoveel onder de make-up palettes. De verpakking is simpel, maar wel heel erg stevig. Ook zit het deksel enkele centimeters van de producten af. Wanneer je deze palette laat vallen, zou het mij heel erg verwonderen mocht deze kapot zijn! Voor een budgetmerk, chapeau! Langs de andere kant zijn deze palettes een stuk lomper om mee te nemen in een toilettas. De palette bevat geen kwastjes of spiegel!

 

 

In totaal zitten er 6 verschillende oogschaduwkleurtjes in de palette. Vijf van deze kleuren bevatten shimmer en hebben een metallic finish. De andere kleur is mat en is bedoeld als highlightkleur. De shimmerkleurtjes zijn heel erg goed gepigmenteerd en zijn zacht van textuur, maar de matte kleur is bijna niet zichtbaar wanneer je deze aanbrengt op je gezicht. Let op dat je niet te hard in de shimmerkleurtjes duwt met je kwast, want je kan last hebben van fallout!

 

 

Ook de blush, bronzer en highlighter zijn mooie producten. Ze zijn goed gepigmenteerd en zacht van textuur. De bronzer is wel wat aan de lichte kant en is meer geschikt voor meiden met een lichte huidskleur. De blush heeft een lichtroze kleur en bevat een heel erg subtiele gouden glitter. De highlighter heeft geen glitter, maar wel een mooie lichtroze glans.

 

 

 

 

Dit is alweer een prachtig product van Makeup Revolution. Het enige wat voor sommige mensen wat ongemakkelijk kan zijn is de lompe en grote verpakking of de bronzer die voor sommige meiden te licht kan zijn. Voor de rest is dit een prima palette.

 

Je kan deze vinden via de webshop Makeupmusthaves voor maar €8,99.

 

xx Kimberley

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0