Make-up Revolution - Vivid Baked Highlighters (Dupe Nars Albatros Highlighter?)

Vandaag heb ik voor jullie een review over 2 productjes van het merk Make-up Revolution. Dit merk is een favoriet merk in beautyland. Voor een heel klein prijsje heb je al snel heel goede en mooie producten in je collectie. Vooral de make-up palettes zijn zeer geliefd momenteel. Vandaag heb ik geen palette voor jullie, maar wel 2 van hun higlighters! Deze heten de Vivid Baked Highlighters.

 

De eerste highlighter heet Golden lights en aan de naam te horen kan je alvast wel raden dat dit een highlighter is met een gouden glans. Deze highlighter wordt aanzien als de goedkope dupe van de bekende NARS highlighter "Albatros". De verpakking ziet er niet zo interessant uit, maar het product zelf is een plaatje! En voor €3,79 heb je een heel erg goed en mooi product. Ook is deze verpakking groter dan die van NARS, dus je doet er zelf nog extra lang mee ook. Als je weet dat die van NARS ongeveer €30 kost, dan heb je gewoon een goede deal gedaan.

 

 

 

De highlighter heeft een leuk reliëf en doet me een beetje denken aan de LE highlighters van MAC.

 

 

Zoals je kan zien is het een witte highlighter die een gele glans afgeeft en hij is heel erg goed gepigmenteerd en hij geeft geen fallout op je gezicht. Een heel erg mooi product.

 

 

Vergelijking met Nars Albatros

 

 

Bovenaan: Golden lights, onderaan: Nars albatros

 

 

 

 

De tweede highlighter heet Peach lights en heeft dan weer een roze glans. Hij heeft dezelfde textuur en pigmentatie als de eerste, enkel de kleur van glans is anders.

 

 

 

Het zijn beiden heel erg mooie producten en ben zeker benieuwd naar nog meer producten van dit merk. Ook deze was €3,79.

 

 

 

Ik kocht deze producten via de webshop Make-up Musthaves. Neem zeker eens een kijkje! Je zal het je niet beklagen.

 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0