Make-up Revolution - Ultra Blush Palette - Hot Spice

Ik liet jullie onlangs al een blush palette zien van het merk Makeup Revolution (deze post kan je hier terugvinden). Vandaag heb ik opnieuw een palette van dit merk. Deze keer een blush en contour palette. Deze heet de Ultra blush palette in de kleur Hot spice.

 

 

De verpakking van deze palette, is net zoals alle andere van Makeup Revolution, zwart van kleur en heeft gouden letters als opschrift. Een professioneel uitzicht, dat wel. De doosjes van deze palettes zijn zeer stevig en beschermd de producten goed. Dik zijn de doosjes ook niet, dus ze zijn redelijk handig om mee te nemen aangezien je keuze hebt uit verschillende kleurtjes. Ook krijg je aan de binnenkant een grote spiegel erbij als extra, handig!

 

 

Deze palette bevat 8 verschillende tinten en bevat matte en shimmer blushes, een gebakken blush en een gebakken highlighter. Een heel erg mooie variatie aan blush en contourkleuren. Jammer genoeg hebben deze poeders geen namen. 

 

 

Swatches

 

 

Bovenste rij

 

 

 

Ik vind deze kleuren heel erg geschikt voor meiden met een lichte huidskleur aangezien ze niet te donker zijn. De kleur links bovenaan zou een prachtige bronzer geweest zijn, maar deze bevat veel gouden shimmer. Wat jammer toch! Ik ben meer een fan van matte bronzers. Natuurlijk kan ik deze als blush gebruiken, maar dan wel zonder highlighter, anders wordt het een beetje té.

 

De 2de kleur bovenaan is dan wel weer mat, maar een stuk lichter dan de eerste kleur. De 3de kleur is een mooie donkerroze kleur blush, maar ook deze bevat veel gouden shimmer. De 4de kleur is een prachtige gebakken highlighter die een mooie roze glans bevat. Heel erg mooi!

 

Onderste rij

 

 

De blush linksonder is alweer wat meer aan de bruine kant en bevat enorm veel gouden shimmer. Deze kleur zou te donker zijn om te contouren, maar zou ik toch eerder als blush gebruiken aangezien te shimmer. De 2de en 3de kleur zijn matte kleuren en zijn 2 mooie roze tinten. Als 4de kleur vindt je de gebakken blush en bevat een mooie gouden glans wanneer aangebracht.

 

Het zijn allemaal mooie tinten van kleur, jammer dat de kleuren die geschikt zijn als contourkleuren shimmer bevatten, anders was dit zo een handige palette geweest! De kleuren blijven wel mooi en goed enkel jammer van de shimmer. Voor wie wel shimmer wil gebruiken is dit natuurlijk perfect.

 

De kleuren zijn allemaal zacht van textuur, brengen makkelijk aan en zijn goed gepigmenteerd. Enkel bij de eerste kleur links bovenaan kan je wat fallout hebben, voor de rest is dit een prima palette.

 

Ook benieuwd naar deze palette? Je kan ze vinden via de webshop Beauty88 voor maar €7,99 per palette! Dit is dus €1 per poeder! Beter dan dat kan niet! Echt een aanrader.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0