Make-up Revolution - Eyes Like Angels Oogschaduwpalette 

Jawel, vandaag weer een blogpost over een oogschaduwpalette. Opnieuw eentje van Make-up Revolution! Deze keer geen saaie nude kleurtjes, maar een mix van donkere en felle kleuren! Een heleboel aparte kleurtjes bij elkaar. Deze palette heet de Eyes Like Angels palette en ziet er alvast veelbelovend uit. 

 

 

Geen saaie verpakking alvast, want deze oogschaduwpalette is zeker opvallend. Het kartonnen doosje is alvast partyproof en ziet er leuk uit!

 

 

Op de achterzijde zie je al welke oogschaduwkleurtjes er tevoorschijn zullen komen.

 

 

Zoals altijd verschijnt er een blinkende zwarte palette, met een gouden opdruk.

 

 

Ook in deze palette zitten er in totaal 32 verschillende oogschaduwkleuren. Een interessante mix van donkere en felle kleurtjes! Het is eens iets anders qua kleurkeuze! Ook zitten er zowel matte, shimmer en metallic kleurtjes door elkaar in de palette. Voor ieder wat wils en je kan er zowel een neutrale als een gewaagde ooglook mee maken. Tot nu toe vind ik dit de leukste palette die ze al hebben uitgebracht.

 

Ook zit er in elke palette telkens een grote spiegel verwerkt. Erg handig!

 

 

Ook deze kleurtjes hebben allemaal een naam, wat me erg verbaasd aangezien het er zo veel zijn! Ik som ze allemaal even voor jullie op onder de foto, per rij!

 

 

Rij 1: Black Stars/ Green Dream/ Peach Cream/ Orchid/ Sophisticated pink/ Dream/ Pink Glow/ Peacock Dream

Rij 2: Silver star/ Emerald night/ Lilac shimmer/ Purpled!/ Cream/ Pink!/ Lilac frost/ Award

Rij 3: Pearl Necklace/ Night stars/ Blue sheen/ Pink frosted/ Moss/ Molton chocolate/ Choc!/ Green stars

Rij 4: Green envy/ Copper dream/ Bold purple/ White light/ Orange!/ Aqua Dream/ Truffle/ Silver dream

 

De kleurtjes zijn geweldig gepigmenteerd en zien er stuk voor stuk erg mooi uit. Wanneer ik ze swatched heb ik totaal geen fallout, voelen ze super zacht aan qua textuur en ze zien er ook prachtig uit.

 

Wanneer je een oogschaduwbasis eronder draagt, zullen ze de ganse dag blijven zitten. Ook zijn ze makkelijk met elkaar te combineren en blenden ze mooi uit.

 

En hieronder zie je enkele swatches... Hoe mooi zijn deze kleurtjes! Zowel de matte als de shimmerkleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd zoals je kan zien!

 

 

 

 

Kortom, weeral een prachtige palette van Make-up Revolution. Zoals altijd ben ik weeral heel tevreden. Wil je deze palette ook scoren? Je kan ze vinden via de webshop MakeupMusthaves voor maar €9,99! Een mooie prijs!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0