M.A.C - Viva Glam Miley Cyrus (Amplified Crème) Lipstick 

Vandaag heb ik opnieuw een lipstick van M.A.C om aan jullie te tonen. Deze keer is het eentje van de Viva Glam editie van Miley Cyrus. Deze lipsticks zijn Limited en de opbrengst hiervan gaat integraal naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/Aids. 

 

 

 

Het doosje en de huls van de lipstick zijn beiden gesigneerd door Miley Cyrus. Mooi gedaan! Ik heb spijt dat ik die van Lady Gaga en Nicki Minaj niet heb kunnen kopen, maar ben met deze ook wel erg blij. Er is bij deze lipstick ook een bijpassende lipgloss te koop in dezelfde kleur, maar ik draag bijna geen lipgloss die zo fel zijn, deze heb ik dus laten liggen.

 

 

 

De huls van deze Viva glam is anders dan de normale lipsticks. Normaal gezien zijn de letters wit ipv roze en ook de binnenkant is roze van kleur en heeft de handtekening. Erg mooi!

 

 

Deze kleur is een mooie koraal framboos roze kleur, echt prachtig. Wanneer je de lipsticks aanbrengt voelen ze zo romig aan, ook de gewone kleurtjes. Ze zijn altijd super gepigmenteerd en blijven erg lang zitten.Het zijn echt heel erg fijne lipproducten. Draag je niet graag felle kleurtjes? Dan is deze niet echt iets voor jou. Het is echt een zomerkleur!

 

Op de verpakking staat er dat het een Amplified crème lipstick is. Dit wel zeggen dat de houdbaarheid, dekking en pigmentatie goed zijn, net zoals de satin en de matte lipsticks, maar de amplified finish smeert meer uit als een crème. Ze zijn dikker en romiger, waardoor ze ook minder uitdrogend zijn zoals de matte of satin kleurtjes.

 

 

 

Swatches

 

 

 

 

Wil je deze lipstick in huis halen? Haast je dan snel, want ze zijn maar een bepaalde tijd verkrijgbaar! Deze lipstick kost €19. Zeker de moeite waard om te halen!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0