Liu Jo - Scent of Liu Jo (Eau de toilette)

Ik ben iemand die graag elke keer een ander geurtje draagt en tegenwoordig zijn er een aantal parfums die op mijn verlanglijstje zijn aangevuld. Ik kon er deze maand eentje van die lijst wegschrappen want ik heb een nieuwe geur aangeschaft. Ik koop telkens de kleinste flesjes die er zijn omdat ik graag verwissel.

 

Deze keer kocht is er eentje van het merk Liu Jo, een Italiaans modemerk, dat eerder bekend is om zijn kleding, dan om de geuren. Er was al eerder één parfum op de markt dat vorig jaar uit werd gebracht, dit jaar is er een nieuwe lichtere versie gereleased, deze Scent of Liu Jo, deze keer geen parfum, maar een eau de toilette. 

 

 

De kartonnen verpakking trekt al meteen de aandacht door de mooie barbieroze kleur en gouden letters. Heel erg mooie verpakking!

 

 

Het flesje zelf is een nog grotere streling voor het oog. Het flesje heeft heel wat mooie details zoals de mooie versierde dop, die overigens heel zwaar weegt. De mooie versiering van de dop loopt door naar het midden van het flesje en eindigt met een klein diamantje die aan het uiteinde hangt.

 

 

Maar het allerbelangrijkste ... Waar ruikt deze eau de toilette naar? Ik som even de verschillende noten op... Een erg vrouwelijke en bloemerige geur, maar niet te zwaar zoals sommige parfums. Een echte 'italiaanse' geur.

 

Topnoten: Viooltjesblad, Italiaanse limoenolie en Kardemom

Hartnoten: Vijgen, Lelietjes-van-dalen en jasmijn

Basisnoten: Sandelhout, musk en vanille

 

 

Voor een eau de toilette blijft de geur erg lang hangen. Een erg lekkere geur die ik elk seizoen zal dragen. Een echte eyecatcher en een leuk product om te krijgen en cadeau te doen aan iemand.

 

Ik kocht de mijne bij Ici Paris XL en betaalde voor een flesje van 30ml €33,15.

 

Wanneer je deze in de winkel ziet, ruik er zeker even aan! Een echte aanrader!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0