L.A Girl Beauty Brick - oogschaduwpalette NEONS 

Voor de meiden die gek zijn op felle en opvallende kleurtjes, hou je vast want ik heb voor jullie de perfecte palette! Deze nieuwe NEONS beauty brick oogschaduwpalette van L.A Girl is zeker en vast iets voor jou.

 

 

 

De palette is net zoals de oogschaduwkleurtjes lekker opvallend en kleurrijk. Heel leuk gedaan. Aan de voorzijde van de palette zit er een klein venstertje waardoor je de kleurtjes kan zien. Handig wanneer je snel op zoek bent naar de juiste kleur tussen je collectie.

 

Ook krijg je een spiegel en een dubbelzijdige kwast bij deze palette. De spiegel is een klein beetje onhandig. Hij is wel langwerpig, maar heel erg smal, waardoor je niet alles goed kan zien. De kwast is ook niet echt een favoriet van mij. Aan de ene kant vindt je een sponsapplicator (die ik nooit gebruik) en aan de andere kant vindt je een kleine oogschaduw kwastje, wat naar mijn mening te klein en te stijf is voor een oogschaduw kwastje te zijn. Geef mij maar mijn eigen vertrouwde make-up kwasten.

 

 

In totaal zitten er 12 verschillende oogschaduwkleurtjes in de palette. Allemaal even mooi van kleur en de kleurtjes liggen qua kleur ook niet te dicht bij elkaar. Met deze palette kan je zeker en vast een opvallende look maken, maar je kan de kleurtjes ook gebruiken als blendkleur in de crease bij een neutrale ooglook. Zoals je zelf kiest natuurlijk!

 

 

In de beschrijving staat er 'intens gepigmenteerde kleuren'. Nu, zo gepigmenteerd zijn ze echt niet. Ze geven wel een kleurtje af, maar je mag ze zeker niet vergelijken met de pigmentatie van de Makeup Revolution kleuren. Zo goed zijn ze zeker niet!

 

De kleurtjes in de palette hebben ook verschillende finishes. Je vind zowel matte, shimmer, als glanzende kleurtjes terug. De één ook al wat meer gepigmenteerder dan de ander.

 

Wanneer je de oogschaduw aanbrengt, wees ook voorzichtig, want sommige kleuren geven last van fallout. Druk daarom ook niet te hard met je kwast in de kleurtjes, want zo krijg je er nog veel meer last van.

 

 

 

Wat er ook zo leuk is aan deze palette? Ze is niet op dieren getest! Iedereen tevreden dus.

 

Het is een leuke palette qua uitzicht, maar qua prijs ben je toch beter met de W7 - in the buff palettes ,I Divine Sleek palettes of die van Makeup Revolution! Deze palette van L.A girl kost €9,99 en voor die zelfde prijs heb je er al eentje van Sleek, W7 of Makeup Revolution. En die zijn echt een stuk gepigmenteerder en hebben geen fallout!

 

Je kan deze palette hier vinden.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0