Hype Make-up - Diamond oogschaduwkleuren

Vandaag een andere blogpost over het nieuwe professionele make-up merk Hype van de bij ons bekende Lesley-Ann Poppe.Ik schreef al eerder een blogposts over dit merk. Dit kan je hier en hier vinden. In de eerste blogpost (lipsticks) kan je meer informatie vinden omtrent Lesley-Ann en het ontstaan van dit nieuw make-up merk.

 

Deze keer geen blogpost over hun lipsticks of blushes, maar wel over hun Diamond oogschaduwkleuren. Hier kocht ik er 2 van in de kleuren nr. 6 Pink Shade en nr. 13 Oyster.

 

 

De doosjes waar de oogschaduws inzitten zijn van karton en hebben een kleurrijke print. Op de voorkant zit er een klein gaatje waardoor je de kleur van de oogschaduw kan zien. Dit mocht naar mijn mening wel wat groter want echt goed zie je het niet. Ook vindt je op de voorkant de nummer en de kleur van de kleur.

 

Op de achterkant zit er ook een gat, die redelijk groter is, daardoor zie je de sticker die op het product hangt, ook met de nummer en het kleur op.

 

 

De oogschaduwdoosjes zelf zijn van plastic en zijn redelijk stevig wanneer ze dicht zijn. Wanneer je het dekseltje opendoet, zit dat wel wat losjes en kan het makkelijk afbreken. De doosjes hebben een doozichtig dekseltje zodat je de kleuren goed kan zien.

 

 

De pigmentatie van deze oogschaduwkleuren is echt geweldig! Ze noemen zeker niet voor niets Diamond oogschaduws want ze bevatten erg veel glitters. Hou je hier dus niet van, zijn deze zeker niks voor jou want de shimmer is enorm! Het zijn zeker geen kleuren voor alledaags gebruik (of je moet daar van houden natuurlijk), maar ze zijn altijd leuk voor een feestje.

 

Ze zijn super zacht van textuur en zoals ik al zei, enorm gepigmenteerd! Wees dus voorzichtig wanneer je deze aanbrengt want je hangt binnen de kortste keren vol van de glitters. Ze blijven ook een tijdje goed zitten, zeker met een oogschaduwbasis. De kleur Oyster is een witte kleur. Als highlighterkleur onder je wenkbrauwen zou ik hem toch zeker niet gaan gebruiken, daar is hij te gepigmenteerd voor. De kleur Pink Shade (ik snap niet waarom ze deze Pink shade genoemd hebben) is een mooie bronskleur die bij vele andere kleuren heel erg mooi staat!.

 

Oyster

 

 

Pink Shade

 

 

 

Zoek je een goede oogschaduw met veel glitters? Ga dan zeker even langs bij Blokker om ze te halen. Ze zijn enkel daar te koop! Ze hebben nog veel andere kleurtjes beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Ze kosten €9,99 per stuk. Wel wat aan de dure kant, maar het zijn echt mooie productjes.

 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0