Hema - Fabulous Fluid Lipsticks 

Ik kocht deze lipproductjes van de Hema een tijdje terug, samen met de soft matt lippenbalsems en vergat deze op de een of andere manier tussen alle andere producten die ik nog wou reviewen. Deze heten de Fabulous fluid lipsticks en zitten nog niet zo lang in het nieuwe assortiment. Ik kocht in totaal 3 van deze productjes en laat ze vandaag aan jullie zien. Er zijn in totaal 12 verschillende kleurtjes beschikbaar.

 

 

De verpakking van deze lipproductjes is simpel. Een zwarte dop en een doorzichtige verpakking, maar zo zie je wel goed de kleurtjes! Op het eerste zicht lijken het net lipglossjes, maar het zin vloeibare lipsticks, een pak gepigmenteerder dan lipgloss!

 

Ze zijn echt mooi van kleur en geven een mooie gepigmenteerde kleur af. Ze hebben een lichte glans als finish en zijn niet al te glossy. Echt heel mooi.

 

01

 

 

 

 

 

 

02

 

 

 

 

03

 

 

 

 

De substantie van deze productjes zijn heel erg fijn. Wanneer je ze aanbrengt zijn ze een beetje waterachtig en droog, maar na een tijdje worden ze mooier van textuur en geven ze een mooie kleur en zijn ze heel erg zacht.

 

Ook plakken ze helemaal niet en zitten ze aangenaam op je lippen. Ze hebben een subtiele glans, niet zo erg als een lipgloss alvast, en zijn goed dekkend! Wat wil je nog meer? Ze bijven zeker toch een uurtje of 3 goed zitten, daarna werk je ze best een beetje bij.

 

Benieuwd naar deze productjes? Je kan ze vinden bij Hema voor €4,50 per stuk. Ga ze zeker in de winkel even swatchen, want ze zijn het meer dan waard! Deze zijn zeker een favoriet.

 

Hebben jullie deze al getest? En wat vinden jullie ervan?

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0