Happy Nails with Happy Decals! (Nail of the day!)

Jullie zagen onlangs mijn Deauty box van April. Deze was een samenwerking tussen Deauty en Elfi. De blogpost hierover vindt je hier. Vandaag toon ik jullie een Nail of the day met 3 productjes die in deze box zaten en leg ik stap voor stap uit wat ik heb gedaan! Enjoy...

 

De 3 productjes die ik ga gebruiken zijn 2 nagellakjes van Maybelline. Het eerste lakje is een gewone witte basis, maar je kan deze ook gewoon op zich gebruiken en je nagels in het wit lakken natuurlijk, maar vandaag gebruiken we deze als basis. Deze heeft de naam 130 Winter Baby.

 

Het tweede lakje is er eentje van de Bleached Neons collectie. Het is een felle groene kleur en heet 244 Chic Chartreuse.

 

Ook hebben we nog een velletje met de happy decals (ontworpen door Elfi zelf & cartooniste Eva Mouton!) Daar gaan we één accent nail mee versieren! Ook heb je nog een beetje water, een schaar en eventueel een pincetje nodig... Let's go!

 

 

Wat we eerst en vooral gaan doen is onze nagels een basis geven. Ik gebruik hiervoor deze keer geen base coat, maar een witte nagellak. Aangezien we een felle kleur nagellak gaan gebruiken willen we dat deze ook opvalt. Wanneer je een witte kleur als basis gebruikt, zal de felle kleur ook feller lijken.

 

Breng één of twee laagjes witte nagellak aan, tot wanneer je nagel er niet meer doorheen schijnt!

 

 

Eén laagje...

 

 

Twee laagjes! Done!

 

 

 

 

Als dit gedaan is, laat je de witte lak goed drogen, zodat wanneer we de tweede lak willen aanbrengen het niet uitsmeert.

 

Na het drogen brengen we de felgroene lak aan. Afhankelijk van hoe de nagellak dekt, ook één of twee laagjes!

 

 

Zie je hoe fel de kleur is met die witte laag eronder! Wat een leuk kleurtje voor deze zomer!

 

 

 

Ook dit laten we weer goed drogen! Daarna is het tijd voor de decals! Ik wil deze keer een simpel hartje op de nagel van mijn ringvinger plaatsen. Deze werken op net dezelfde manier als van die neptattoo's! Je zal dus een klein beetje water en een schaar nodig hebben!

 

Je knipt de decal uit die je wilt gaan gebruiken. Neem een dopje van een fles en doe daar een klein beetje water in. Leg de decal in het water gedurende een tiental seconden en haal het er weer uit.

Als alles goed is gegaan, kan je het witte papiertje eraf halen met je vinger. De decal plaats je dan gewoon op de nagel die je wilt.

 

Wanneer aangebracht dep je even met een papiertje en druk je de decal nog een klein beetje aan zodat hij goed vast zit! Zo moeilijk is het dus niet en je hebt in mum van tijd happy nails! Als je wil kan je nog een top coat aanbrengen, zo blijft het nog langer op zijn plaats zitten! Hieronder het resultaat!

 

 

 

 

 

 

Je kan de happy decals ook via de webshop Beauty-queen bestellen mocht je geen Deauty Box hebben! Deze decals vindt je hier! Van unicorns tot kittens! Ze hebben het allemaal...

Voor €7,50 zijn ze van jou!

 

Check them out!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0