H&M - High Impact Eye Colours (Nieuwe beauty lijn)

De laatste productjes die ik kocht van de nieuwe H&M beautylijn en jullie nog niet liet zien zijn deze High impact Eye Colours ofwel single oogschaduw doosjes.

 

Er zijn heel wat kleurtjes beschikbaar in deze collectie en je kan deze hier allemaal vinden. Let op! In de winkels van H&M kan je de beautylijn ook vinden, maar enkel in de grote filialen. Dit zoek je best even op waar deze verkrijgbaar zijn want niet alle H&M winkels verkopen deze collectie!

 

 

 

Eerst en vooral, de vernieuwde beautylijn is echt prachtig! Vooral de verpakkingen hebben een luxueuze uitstraling! De combinatie van Wit, zwart en goud bij al hun verpakkingen geeft het net dat ietsje meer en ziet er natuurlijk leuk uit op je make-up tafel.

 

Wanneer je de productjes eenmaal in je hand hebt, voelt het toch wat goedkoop aan en laten we eerlijk zijn, deze verpakkingen nemen heel veel ruimte in beslag. Mocht je er een hele hoop hebben, kan je ze gerust in een Z palette depotten.

 

De kleurtjes die ik kocht zijn Golden Light en Chin Chin.

 

 

Maar goed, genoeg over de verpakking. Laten we naar de oogschaduw zelf kijken, want dat is het belangrijkste!

 

De kleurtjes zien er al geweldig uit wanneer je de verpakking opent. En wanneer ik ze swatchte was ik meteen verkocht! Deze productjes hebben een ongelofelijke pigmentatie en hebben absoluut geen fallout. Het zijn beiden prachtige metallic oogschaduwkleuren. Geen fan van shimmer? Dan zijn deze niks voor jou! Maar niet getreurd, er zijn ook matte oogschaduwkleurtjes verkrijgbaar in deze collectie!

 

De textuur van deze oogschaduwkleurtjes is super zacht en ze glijden op je huid. Gebruik daarom zeker een oogschaduwbasis wanneer je snel last hebt van vette oogleden, anders gaan ze in de crease zitten en is je hele ooglook verpest!

 

Golden Light

 

 

 

 

 

Chin Chin

 

 

 

 

Ga deze productjes zeker even testen! Ze kosten €5,99 per stuk en zijn zeker de moeite waard!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0