Flormar - Terracotta Blush-on Nr 41 

Ik heb het laatste jaar een echte obsessie ontwikkeld voor blushes. Vooral diegene die een mooie, natuurlijke glow op je gezicht toveren. Natuurlijk maak ik dan ook graag plaats voor een nieuwe in mijn collectie.

 

Toen ik afgelopen maand in Amsterdam was, zag ik dat ze in de Kalverstraat een winkel hadden van het make-up merk Flormar. Ik had er al veel over gehoord, maar de productjes nog niet van dichtbij bekeken. Flormar is namelijk een Turks merk en heeft kwalitatief goede producten voor betaalbare prijzen.

 

Toen ik voorbij de blushes passeerde, zag ik deze mooie gebakken blush liggen in de schappen. Na enkele swatches was ik dan ook meteen verkocht.

 

Deze heet de Terracotta Blush-on nummer 41. Wat een prachtig product!

 

 

Het product heeft een simpele, glanzende witte plastic verpakking en heeft het merk erop geprint staan in gouden letters. Simpel maar mooi. Natuurlijk zal je moeten opletten dat je deze niet laat allen want het blijft natuurlijk plastic en gaat snel stuk.

 

 

 

Wanneer je het doosje opent, zie je deze prachtige roze blush met een warme gouden glans erdoorheen. Aangezien dat het een gebakken blush is, wil dit zeggen dat deze dan ook een stuk gepigmenteerder zal zijn dan een gewone blush. Ze doen mij een beetje denken aan de MSF's van MAC, maar dan wel een stuk goedkoper.

 

 

 

De textuur van de blush is heel erg zacht en blend mooi in de huid. Natuurlijk zul je geen highlighter meer nodig hebben wanneer je deze blush draagt, want glans geeft hij zeker genoeg! Wat een prachtig product! Het is zeker en vast een blush die iedereen goed zal staan.

 

 

 

Ga zeker eens een kijkje nemen wanneer je in Amsterdam bent, want deze blush is het zeker waard. Er zit een 9g aan product in dit doosje voor maar €11,95! Dat is minder dan de helft wat je voor een MSF van MAC betaald (€29!)

 

Ze hebben nog meerdere kleuren in hun assortiment, dus sla je slag!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0