Elf - Blush Palettes

Het merk Elf (Eyes Lips Face) heeft onlangs deze nieuwe blush palettes aan hun Studiolijn toegevoegd. Wanneer ik deze zag passeren op een aantal blogs, kon ik het niet laten en wou ik ze ook bestellen. Deze zagen er zo goed uit! Dit zijn de eerste blush palettes die elf op de markt brengt.

 

 

De palettes hebben een standaard zwarte kleur met het elf logo erop zoals we van hen gewend zijn. De doosjes zijn mat van textuur en zijn nu eens vierkant van vorm, meestal zijn het langwerpige doosjes. Deze palettes zijn er in 2 varianten: light en dark. Het ene palletje heeft dus lichte kleurtjes, het andere wat donkerdere kleurtjes.

 

Elk palletje heeft 4 kleuren blush en elke blush bevat 4 gram product. Er zitten zowel matte als shimmer kleurtjes in de doosjes, voor elk wat wils dus.

 

Wat het leuke is aan deze doosjes is dat je elke blush er ook afzonderlijk kan uithalen! Je duwt onderaan op de blush en deze haal je eruit en kan je dus verwisselen met het andere doosje. Zo kan je je lievelingskleurtjes samen steken! Let wel op want je moet stevig drukken om ze los te krijgen, want je kan ze snel laten vallen.

 

Light


Bij het eerste doosje hebben we de lichtste kleurtjes. De kleurtjes hebben geen namen, maar hieronder wat uitleg.

 

Linksboven heb je een matte zachtroze kleur. In het doosje ziet hij er fel uit maar geswatched is deze niet zo fel.

Rechtsboven hebben we een matte lichtbruine kleur. Deze heeft zeker een stuk meer pigment! Je kan deze ook perfect gebruiken als bronzer om mee te shapen. Let op dat je niet teveel ineens gebruikt anders heb je teveel kleur ineens!

Linksonder een matte medium roze kleur

Rechtsonder een oudroze kleur met heel wat grove gouden shimmer erin. De shimmer mochten ze er van mij uitgelaten hebben. Ik vind een grove glitter echt niet mooi in een product.

 

 

 

Swatches Light

 

 

Dark

 

Dan hebben we ook nog het 2de palletje, deze heeft alle donkere kleurtjes.

 

Linksboven heb je een mooie matte oudroze kleur.

Rechtsboven een matte, koele roze kleur.

Linksonder een bijna rode kleur met grove gouden glitters, opnieuw niet echt iets voor mij met die glitters.

Rechtsonder een matte, bruinrode kleur.

 

 

 

 

De textuur van deze blushes is heel erg zacht maar stevig. De kleurtjes zijn heel erg gepigmenteerd en blijven mooi op de huid zitten. Je hebt ook niet veel nodig, dus let op met het opnemen van product! Ik kan jullie deze palletjes zeker aanraden.

 

Het doosje met de donkere kleurtjes is meer iets voor meiden met een getinte huidskleur, want ze zijn echt heel erg gepigmenteerd!

 

Deze doosjes kosten €6,80 per stuk, echt een goede deal! Je kan ze vinden via de webshop van elf.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0