E.L.F - Skincare producten 

Sinds kort heeft het merk e.l.f (Eyes Lips Face) nu ook verzorgingsproducten te koop. Eerder verkochten ze enkel make-up, maar ze hebben hun assortiment verder uitgebreid. Mijn gezichtsproducten zijn tot nu toe altijd een beetje dezelfde gebleven en ik wou eens iets anders proberen. 

 

Er zijn in totaal 4 producten te koop in hun assortiment en ik heb ze allemaal gekocht. Hieronder laat ik ze allemaal aan jullie zien.

 

Je gebruikt deze producten best op een volgorde waarvoor ze zijn bestemd:

 

Dagelijks te gebruiken na reiniging.

Hoe kun je het Full Skincare regime volgen: 
Stap 1 – Serum: Breng eerst aan op een gereinigde huid om roodheden en irritatie te verlichten terwijl je de huid doet stralen.
Stap 2 – Daily Hydration Moisturizer: Na de Soothing Serum, breng deze cream aan alvorens make-up aan te brengen om te hydrateren en te zorgen voor een egale huid.
Stap 3 – Illuminating Eye Cream: Breng daarna in deppende beweging aan rond de ogen en onder de wenkbrauwen om vermoeide ogen te doen stralen.
Stap 4 – Nourishing Night Cream: Breng aan op gereinigde huid voor het slapen gaan en word wakker met een energieke blik.

 

Elf - Nourishing Night Cream

 

Het eerste product uit het assortiment is deze nourishing night cream. Deze crème bevat zuiver water en essentiële voedingsstoffen die helpen om 's nachts de huid te rehydrateren en te verfrissen voor een gezonde huid.

 

 

Alle verpakkingen hebben een mint groene kleur en zien er best mooi uit voor een budgetmerk. Ze ogen strak en simpel, maar zien er toch chic uit.

 

 

 

 

De crème is verrijkt met voedende Jojoba, Aloë, Vitamine E en komkommer om de delicate delen van het gezicht te beschermen. Ook zitten er anti-oxidanten zoals shea boter, sinaasappel en citroen in het product verwerkt. 

 

 

Het dekseltje open je het makkelijkst door aan dit 'blaadje' te trekken. Leuk detail!

 

 

De textuur van deze crème is heel licht, smeert makkelijk uit, kleeft absoluut niet en trekt meteen in in de huid. 

 

Voor diegene die geïnteresseerd zijn in de ingrediëntenlijst:

Water(Aqua), Dimethicone, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate(Ve), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Water, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Citrus Sinensis (Orange) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

 

 

 

 

Deze nachtcrème kost €14 voor een pot van 50g. Wel wat duurder dan de make-up producten, maar deze producten werken prima! Het liefst had ik dit product in een pompflacon gezien, kwestie van hygiëne.

 

Elf - Daily Hydration Moisturizer

 

Ook bij deze moisturizer helpen zuiver water en essentiële voedingsstoffen je huid te hydrateren en te voeden voor een gezonde huid. Deze zijdezachte, licht geparfumeerde moisturizer is verrijkt met voedende jojoba, Aloë, Vitamine E en komkommer om de delicate gezichtsdelen te beschermen. Ook is dit product rijk aan anti-oxidanten zoals shea boter, druif en sinaasappel.

 

 

Wederom heeft de verpakking een mint groene kleur, maar dit product heeft een ander soort verpakking. Deze moisturizer komt namelijk in een handige pompflacon. Een heel stuk hygiënischer dan de potjes.

 

 

 

Dit product heeft een pompflacon van 75ml. Best een aardige hoeveelheid.

 

 

 

Ook dit product heeft een lichte textuur en smeert makkelijker uit. Wat ik wel merk bij deze moisturizer is dat deze toch een tijdje nodig heeft om in de huid in te trekken. Tot dan laat deze dan ook een plakkerig laagje op je huid achter. Dit heb ik echter niet zo graag, daarom gebruik ik liever de Clinique moisturizer.

 

Hieronder ook nog even de ingrediëntenlijst:

 

Water(Aqua), Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Glycerin, Dimethicone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Steareth-21, Steareth-2, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate(Ve), Disodium EDTA, , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Citrus Sinensis (Orange) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum)

 

 

 

Een prima moisturizer dus als je kan leven met een plakkerig laagje voor een aantal minuten. Voor de rest een prima product. Voor deze moisturizer betaal je €10. Valt best mee!

 

Elf - Soothing Serum

 

Naast de moisturizer en de nachtcrème, zit er ook een soothing serum in het assortiment. De ingrediënten in dit product zijn net dezelfde als die in de moisturizer. Breng dit serum aan voor je moisturizer om roodheden en irritatie te verlichten. Het werkt erg verkoelend op de huid en trekt snel in. Een erg fijn product.

 

de ingrediëntenlijst:

 

Water(Aqua), Butylene Glycol, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Cetyl Ethylhexanoate, Dimethicone, Steareth-21, Steareth-2, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate(Ve), Chrysanthellum Indicum Extract, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Green Tea Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol

 

 

 

 

 

Ook dit product heeft een handige pompflacon. De verpakking ziet er ook chique uit terwijl het een budgetproduct is.

 

 

 

 

Zoals je kan zien heeft deze een lichte textuur die heel erg lopend is, maar wel snel in de huid intrekt.

 

 

 

Dit product kost €14 en komt in een fles van 30ml.

 

Elf - Illuminating Eye Cream

 

Het laatste product uit de lijn is deze Illuminating oogcrème. Ook bij dit product helpen zuiver water en essentiële voedingsstoffen je huid te hydrateren en de zichtbaarheid van donkere kringen en gezwollenheid te verminderen.

 

 

 

Deze crème is verrijkt met voedende jojoba, vitamine E en komkommer om delicate gezichtsdelen rond de ogen te beschermen. Ook is deze rijk aan anti-oxidanten zoals shea boter en groene thee.

 

 

Wederom een heel lichte crème die heel fris aanvoelt en je huid onmiddelijk dat verkoelend effect geeft. De crème dringt zeer snel in de huid en laat geen kleverige laag achter. Een erg fijn product.

 

 

Ook deze crème komt in een potje, en had hiervan ook liever een pompflacon van gezien, kwestie van hygiëne. Wederom heeft ook deze verpakking een mint groene kleur en een simpele, maar chique uitstraling. En ook het leuke detail; een klein blaadje aan het dekseltje.

 

 

Ook van dit product is hier de ingrediëntenlijst;

 

Water (Aqua), Butylene Glycol, Dimethicone, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carbomer, Trehalose, Triethanolamine, Bisabolol, Tocopheryl Acetate (Ve), Disodium EDTA, Green Tea Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin


Deze oogcrème kost €12 en komt in een potje van 14g.

 

 

Dit waren alle producten. Alle producten zijn dierproefvrij en hebben geen geur. Ik ben heel erg tevreden over alle productjes. Probeer ze zeker eens uit wanneer je nog eens een bestelling plaatst bij Elf.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0