Deauty Box - April 2015 - Deauty Meets Elfi

Ik kreeg vandaag de Deauty Box van April 2015 binnen. Ik ben erg enthousiast, want deze maand heeft Deauty een samenwerking met Elfi, de vrolijke nagelspecialiste van Glam at heart.

 

 

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

 

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

 

Benieuwd wat er deze maand in de box zit? Kijk dan gerust verder...

 

De box ziet er aan de buitenkant al heel erg belovend uit. En zoals we Elfi kennen, straalt de happiness er helemaal vanaf!

 

 

Wanneer je de doos opent, zie je de flyer met alle informatie over de productjes die in de box zitten (die Elfi zelf heeft uitgekozen) en op de voorkant van deze flyer staat ook een leuke afbeelding van Elfi zelf! De binnenkant van de flyer is ook helemaal opgefleurd met kleine tekeningen. Leuk!

 

 

 

Wanneer je verder kijkt zie je een zakje met daarin de productjes! Let's see ...

 

 

Het eerste product dat ik in de box vindt is meteen ook de grootste. Zoals aangekondigd zou er alvast één product van Rituals in de box zitten van hun nieuwe lijn T'ai chi. Ik kreeg van deze lijn een schuimende douchegel. Heel erg fijn, want deze ruiken steeds heerlijk en doen goed hun werk. Ik zal deze alvast met veel plezier gebruiken.

 

Deze douchegel is een fullsize van 200ml en kost in de winkel €8.

 

 

 

 

Het tweede product dat ik uit het zakje haal is deze lippenbalsem van Carmex. Een goedbekend merk voor lippenbalsem. Een heel fijn product die ik al eerder eens heb gehad. Jammer dat hij in een potje komt, want het is altijd een smeerboel wanneer je deze met je vingers moet aanbrengen. Ook is het niet zo hygiënisch. Deze lippenbalsem kost €3,25 in de winkel en is ook een fullsize.

 

 

Volgend product is van het merk Vita Verde. Dit is een pakje met schijfjes gedrenkt met rozenwater. Ideaal om op het einde van de avond je gezicht mee te reinigen. Ze bevatten vitamine E en zijn dus heel goed voor je huid! Ik ben alvast benieuwd. Het pakje is fullsize en bevat 30 schijfjes. Deze zijn te koop voor €4,49.

 

 

 

Volgend item uit de box zijn deze nail-art stickers (Happy Decals) van Elfi zelf en Eva Mouton (cartooniste). Heb je ze allemaal opgebruikt en wil je er meer? Je kan deze en nog veel andere figuurtjes kopen via de webshop Beauty-queen! Alleen daarheen dus!

 

 

 

 

En natuurlijk is de box niet compleet zonder nagellakjes! Ik vond er twee. Een witte (die ik al een tijdje zocht) en waar ik superblij mee ben en een felgroene kleur van de Bleached Neon collectie van Maybelline. Grappig, want toen ik de groene lak in de winkel zocht was hij uitverkocht en nu heb ik hem toch! Thx Elfi! :) Beide lakjes kosten €3,99 en zijn fullsize.

 

Swatches komen in een andere blogpost online samen met een blogpost over de nail decals!

 

 

 

 

Het laatste product is er eentje van het merk Mavala en dit is een base coat voor je nagels. Breng deze eerst en vooral aan voordat je je nagels lakt, zo voorkom je dat je nagels verkleuren door de nagellak!

 

Deze is ook fullsize en kost €13,90.

 

 

 

Als laatste kreeg ik ook nog dit staaltje met dag & nachtcrème van het merk Cîme.

 

 

Een leuke box alweer deze maand! Op naar de volgende!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0