Catrice - Ultimate stay lipsticks - LE collectie 'It Pieces' 

Vandaag meer over de nieuwe producten uit de LE collectie 'It Pieces' van Catrice. Deze keer geen artikel over de oogschaduw doosjes (artikel vindt je hier), maar wel de Ultimate stay lipsticks die in deze collectie zitten.

 

 

 

De hulsjes van de lipsticks hebben een zwarte, matte verpakking met een zeer goede en veilige sluiting. Je moet heel hard klikken eer de dop er goed opzit. Op de uiteinde van de dopjes zit er een stickertje met dezelfde kleur als de lipstick zelf. Handig om ze snel terug te vinden! Ook de naam van de kleurtjes kan je hierop vinden.

 

Er zijn in deze collectie 3 verschillende kleurtjes beschikbaar en zoals je kan zien heb ik ze alle 3 gekocht. Uiteraard kon ik niet kiezen en ik moest ze natuurlijk alle 3 mee naar huis nemen om te testen. De lipsticks hebben de namen 030 Wood you love me, 060 Floral Coral en 070 Plum & base. Een mooie nude kleur, een medium roze kleur en een mooie donkere berry kleur, een heel erg mooi voor de herfst deze laatste!

 

 

Deze lipsticks hebben een heel erg boterachtige textuur en brengen daardoor heel snel aan makkelijk aan op de lippen. Jammer genoeg een beetje te snel, want doordat ze te zacht zijn, gaan ze heel erg snel glijden.

In no time zit je buiten de lijntjes, ook mede de vorm van de punt. Aangezien de lipstick geen fijne punt heeft, kan je niet goed in de hoekjes werken en ga je snel morsen. Wil je dit uitlopen voorkomen? Dan gebruik je best een lipliner, dit zorgt ervoor dat je lipstick niet gaat 'bloeden'.

 

 

Gepigmenteerd zijn de lipsticks wel, maar doordat ze zo zacht zijn, blijven ze echter niet zo lang op je lippen zitten. Na een hapje eten of wat drinken, ben je al de helft van het product kwijt. Zeker deze productjes meenemen onderweg! Wat wel een pluspunt is, is dat deze lipsticks niet de gevoelige huid van je lippen uitdrogen. Ze blijven heel erg zacht en geven een mooie glans aan je lippen.

 

 

030 Wood you love me

 

 

 

 

 

060 Floral Coral 

 

 

 

 

070 Plum & Base

 

 

 

Zoek je eens een leuk kleurtje om te proberen en kan het je niet schelen dat je deze door de dag heen moet heraanbrengen? Dan zijn deze erg leuk om te proberen! Deze lippies zijn nu verkrijgbaar en kosten €4,99 per stuk. Verkrijgbaar bij Kruidvat (Nederland en België) en Trekpleister (Nederland). 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0