Catrice - Nude Purism EyeColour Quattro's

De limited editie 'Nude Purism' van Catrice ligt momenteel in de schappen bij Kruidvat en jullie konden alvast de blogpost al zien van de Gentle Lip Colours die ik had gekocht uit deze collectie. Vandaag opnieuw 2 productjes uit deze lijn, namelijk de EyeColour Quattro's. Dit zijn 2 oogschaduwpalletjes met elk 4 oogschaduwkleurtjes. 

 

 

De palletjes bevatten een mix van matte en glanzende kleurtjes. Het verbaast mij wel een blauw kleurtje in één palletje terug te vinden, want het thema is nogthans 'nude', maar goed, al bij al ook een mooi kleurtje.

 

 

C01 Naked Brown

 

De kleurtjes in deze palette zijn niet zo heel donker. Er zit wel een donkerbruine kleur in het doosje, maar geswatched op je hand is hij ook niet zo donker meer. Er mocht wat meer pigmentatie in de donkerste kleur gezeten hebben. Natuurlijk is het thema 'nude', maar er mocht wat meer pigment aanwezig zijn, anders zie je er helemaal niks van wanneer aangebracht op de ogen.

 

Een leuk palletje voor een neutrale look, maar een donkere smokey look zal je er niet echt mee kunnen maken aangezien het allemaal heel erg lichte kleurtjes zijn. De 2 lichtste kleurtjes kunnen zelf gebruikt worden als highlighter.

 

 

 

C02 Taupe-less

 

Het 2de doosje lijkt er al wat meer op! Mooie kleurtjes en meer pigment, meer willen we niet. Vooral de taupe kleur is helemaal geweldig. Met deze kleurtjes kan je wel al een wat donkerdere look maken. Prachtig doosje dit! Wanneer je deze kan bemachtigen, twijfel niet en koop hem!

 

 

 

Het 2de doosje Taupe-less is een absolute aanrader. Het 1ste doosje heeft een beetje te weinig pigment en mist een donkere kleur die goed gepigmenteerd is voor in de crease. Beide doosjes kosten €4,59 per stuk en zijn deze maand (maart) verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0