Catrice - Illuminating highlighter pen

Sinds november 2014 ligt deze highlighter van Catrice in de schappen bij Kruidvat. Deze heet de illuminating highlighter pen. Met deze pen tover je in no time een mooie glow op je gezicht, of ten minste, dat hopen we toch. Laten we snel kijken of deze wel zijn werk doet. Naast deze highlighter is er ook een bronzer te koop, mocht iemand daar interesse in hebben. 

 

 

De verpakking van deze pen is erg mooi. Door de mooie roze glans die de verpakking heeft, ziet het product er op slag wat professioneler uit.

 

De pennen hebben een eenvoudig draaisysteem zoals de meeste andere verpakkingen. Let op dat je in het begin niet teveel draait, anders komt het product er uit gelopen. Het kan wel even duren tegen het product eruit komt. Wat handig is aan zulke verpakkingen, is dat je aan het kwastje kan zien of iemand hem in de winkel al heeft gebruikt of niet. Is het borsteltje nog wit, dan ben je zeker dat hij ongebruikt is.

 

Je kan deze highlighter gebruiken voor te highlighten onder je wenkbrauwbot, maar ook in de binnenste ooghoeken. Breng dit op die plaatsen aan en je krijgt een hele mooie subtiele glans.

Het effect is heel erg mooi en subtiel. De highlighter is vloeibaar en werkt ook makkelijker. Doordat de highlighter vloeibaar is 'pakt' hij beter en blijft hij een lange tijd mooi zitten.

Wanneer je de highlighter aanbrengt, dep je beter dan uit te smeren, anders wrijf je de rest van je make-up (foundation,..) ook weg! Weinig aanbrengen en voorzichtig zijn dus.

 

 

 

Je vindt deze highlighter pen bij Kruidvat voor €3,99. Ook een bronzervariant verkrijgbaar!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0