Catrice - Deluxe trio eyeshadow doosjes - LE collectie 'It Pieces' 

De nieuwe producten van de LE collectie van Catrice ,'It Pieces' genaamd, ligt momenteel in de schappen. Ik kocht daarvan een aantal producten om te reviewen en daar krijgen jullie vandaag 2 productjes van te zien. Dit zijn de Deluxe trio oogschaduwdoosjes. Er zijn in deze collectie maar 2 verschillende verkrijgbaar en dit zijn de doosjes 010 Antique C'est trés chic en 030 Rose Vintouch.

 

 

Beide doosjes hebben een zwarte verpakking aan de onderkant en komen met een doorzichtig dekseltje zodat je de oogschaduwkleurtjes goed kan zien zitten. In elk doosje zitten er 3 verschillende kleurtjes oogschaduw. De oogschaduwkleuren zijn gebakken, d.w.z. dat ze ook meer pigment bevatten. Alle kleurtjes hebben een mooie metallic glans. Hou je daar niet zo van, dan kan ik jullie deze beter afraden.

 

De kleurtjes die bij elkaar in het doosje zitten, zijn perfect op elkaar afgestemd. Daardoor kan je een mooie gepaste ooglook creëren. Een lichte kleur als highlightkleur, de middelste kleur als ooglidkleur en de donkerste om in de crease te kunnen gebruiken. Handige doosjes om mee te nemen onderweg!

 

010 Antique C'est trés chique

 

 

 

 

 

 030 Rose Vintouch

 

 

 

 

De oogschaduwkleurtjes in beide doosjes zijn één voor één prachtig en heel erg goed gepigmenteerd. Ze hebben een super zachte textuur en brengen heel erg makkelijk aan op de huid. Ook blenden ze erg mooi uit en blijven ze een aardige tijd goed zitten op de huid. Het enige nadeel? Hou je niet zo van de glitter en glamour, er zitten geen matte kleurtjes in, hou daar rekening mee!

 

Ik vindt het prachtige productjes die zeker hun geld waard zijn! Ga ze zeker eens bekijken bij je lokale drogist zoals Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

Deze doosjes kosten €4,89 per stuk. Wat duurder, maar ze werken wel perfect!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0