Bourjois - Universal Illuminating Powder 150 Jaar - (Java Rice Powder) & Bourjois Powder brush 

Vandaag heb ik niet één, maar twee productjes voor jullie. Beide producten zijn van het merk Bourjois en heb ik gekocht toen ik onlangs bij Kruidvat iets moest ophalen.

 

 

Laten we beginnen met het eerste product, deze poederkwast. Deze kwast heeft ultra zachte en natuurlijke haartjes. Deze kan je gebruiken om losse - of compacte poeders aan te brengen. Hij neemt precies de juiste hoeveelheid poeder op zodat je heel subtiel en precies kan aanbrengen zonder een poederige laag op je huid te zien.

 

 

Aangezien de kwast plat is, maar toch redelijk stevig, kan je deze ook best gebruiken als highlighter - en bronzer kwast. Daar heeft deze een ideale vorm voor. Ook heeft deze kwast een mooie roze handgreep. Echt een mooie en goede kwast.

 

 

 

Het tweede product dat ik kocht is deze Java Rice Powder. Dit doosje is speciaal herontworpen voor de 150 ste verjaardag van Bourjois (in 2013). Dit product is al meer dan 150 jaar oud dus!  Dit product was een wereldwijde bestseller en is tot op de dag van vandaag heel erg populair gebleven. Daarom heeft Bourjois het doosje een nieuwe look gegeven en heeft de eisen naar de moderne tijd aangepast.

 

 

De verpakking is leuk en straalt luxe uit. Wanneer je het potje opent zie je een handig draaidekseltje die de poeder in porties verdeelt en je juist genoeg hebt voor een applicatie. Bij dit doosje krijg je geen kwast bij, dus je zal er zelf eentje voor moeten voorzien. De kwast die je hierboven kon zien werkt hier perfect bij. 

 

Ook de geur van dit product is heerlijk, een subtiele en zachte geur.

 

 

Het product zelf is een zeer fijn poeder met een lichtroze kleurtje. Het zorgt voor een mooie glans op je huid. Wanneer je het aanbrengt op je gezicht is je huid heel zacht. Het geeft ook geen poederig effect. Hou je niet van shimmer in je gezichtspoeder, dan raad ik deze af, want hij bevat wel degelijk veel lichte shimmer. Wil je deze niet gebruiken als gezichtspoeder? Dan kan je deze perfect gebruiken als lichte highlighter.

 

 

Je kan beide producten verkrijgen in de schappen van Bourjois bij Kruidvat. De kwast kost €12,49   , de poeder kost €12,99. Beide zeker aanraders.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0