Bourjois - La Laque Nagellakjes 

Bourjois heeft een nieuwe collectie nagellakjes op de markt gebracht. Deze heten de La Laque nagellakjes. Er zijn in totaal 12 verschillende kleurtjes beschikbaar waarvan ik er 2 heb gekocht. Hieronder kan je de verschillende beschikbare kleurtjes zien. Heel veel roze-rood tinten. Ikzelf vindt deze kleurtjes erg mooi voor de herfst.

 

 

Aangezien ik momenteel geobsedeerd ben door de witte lakjes nam ik het witte lakje 1 White spirit mee naar huis alsook het nude kleurige lakje 2 Chair et tendre om te testen. De verpakkingen van deze lakjes zijn niet zoals we gewend zijn van Bourjois.

 

Normaal gezien hebben hun lakjes een hele fijne lange dop. Deze keer zijn ze overgeschakeld naar een wat simpeler design, maar om het toch wat unieks te geven, heeft het flesje de vorm van een driehoekje. Het is eens iets anders!

 

 

 

De lakjes zijn goed gepigmenteerd en brengen makkelijk en precies aan door het fijne kwastje. De lakjes hebben een goede textuur. Ze zijn niet te lopend en hebben maar één laagje nodig. Zoals altijd breng ik altijd een tweede laag aan wanneer mijn eerste droog is, zodat je zeker je nagels niet door de lak heen ziet.

 

Wanneer je een tweede laag aanbrengt zoals ik, let dan op dat je geen al te dikke laag meer aanbrengt, anders gaat de lak naar de zijkant van je nagel zitten en ziet het er niet mooi meer uit. 

 

Wanneer je je nagels hebt gelakt, doe je best een vijftal minuutjes niks meer, want eenmaal je ergens tegenzit heb je al een afdruk in de lak. Snel drogen doen ze dus niet.

 

1 White Spirit

 

 

 

 

 

 

2 Chair et tendre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fijne lakjes met een goede dekking. Niet voor meiden die niet veel tijd of geduld hebben, want ze hebben een tijdje nodig om te drogen. Voor de rest prima productjes! Levensduur: 3 daagjes eer ze beginnen te chippen! (zonder topcoat). Deze lakjes zijn zeker een aanrader! Deze zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99 per stuk

 

xxKimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0