Bh Cosmetics - Enhancing Eyes Palette - Beautiful Brown Eyes

Nog maar net toegevoegd aan de nieuwe producten van Bh Cosmetics is deze Enhancing Eyes Palette - Beautiful Brown Eyes. Er zijn in totaal 3 verschillende versies beschikbaar (Hier te vinden).

 

 

Ik was meteen verkocht toen ik de verpakking zag. Aangezien ik alles leuk vindt wat met vogels te maken heeft, vond ik deze ook meteen super leuk! Op de kartonnen verpakking zie je  de veders van een pauw, maar ook op de palette zelf zijn deze afgebeeld met holografische kleurtjes! Erg mooi!

 

 

De palette is wit van kleur, heel erg mooi. Aangezien de verpakking niet zo groot is kan je ze makkelijk in je tas stoppen en overal mee naartoe nemen. Er zitten ook een spiegel en 2 kleine dubbelzijdige sponsapplicatortjes in de palette, maar deze gebruik ik nooit. Erg handig om mee te werken zijn ze niet.

 

 

In totaal zitten er 12 verschillende oogschaduwkleurtjes in. Zowel bruintinten als paarse tinten zitten er in de palette. Zowel lichte als donkere kleurtjes. Je kan er zowel een look voor overdag mee maken of net een avondlook. Er zitten allerlei finishes in de palette, zowel matte, als lichte shimmer kleuren en metallic kleurtjes.Vanalles wat!

 

 

Wanneer je graag je vingers gebruikt om je oogschaduw aan te brengen is deze palette niet echt handig. De vakjes zijn heel erg klein en als je grote vingers hebt kan je moeilijk aan de oogschaduwkleurtjes.

 

 

Qua textuur zijn de kleurtjes erg zacht. Ze brengen makkelijk aan, zijn goed gepigmenteerd en blenden ook makkelijk uit. De matte kleurtjes bevatten iets minder pigment en durven een lichte fallout hebben, maar voor de rest zijn deze best oké! De kleurtjes blijven een aardige tijd zitten mits een oogschaduwbasis.

 

 

Ik kocht deze palette bij Boozyshop en betaalde €9.95 voor deze palette. Ze is goed, maar voor dezelfde prijs ben je beter dat je er eentje van Sleek koopt (ook te koop bij Boozyshop). De pigmentatie van de Sleek palettes zijn beter en langer houdbaar.

 

xx Kimberley

 

Reactie schrijven

Berichten: 0