Benefit - Majorette Blush

Als ik een merk moet kiezen die de mooiste verpakkingen heeft voor hun producten, dan is het Benefit wel. Elke keer slagen ze erin om iets leuks, origineels en ook nog eens grappig te presenteren aan hun publiek.

 

Ook deze keer is het hen weer gelukt en hebben ze een laatste nieuwe blush op de markt gebracht. Deze blush heet de Majorette blush. Uiteindelijk gaat het om de inhoud en niet om de verpakking, maar het oog wil ook wat! Laten we kijken of de inhoud ook zo goed is...

 

 

De verpakking zelf is al heel erg mooi. Het doet me een beetje denken aan een macaroon. Het doosje ziet er schattig uit en is van stevig materiaal gemaakt. Ook heeft het doosje een handige magneetsluiting. Deze zal je niet zo snel stuk krijgen, en dat is precies wat we willen! Dit is zeker al een pluspunt.

 

 

 

Wanneer je het doosje opent, zie je als eerste dit kleine foldertje, waar enkele tips & tricks instaan hoe je deze blush kan gebruiken.

 

 

Wanneer we verder kijken zie je dat de blush heel goed zit beschermd. Rondom zit er namelijk een harde plastic bescherming zodat de blush niet beschadigd wordt. Ook krijg je bij deze blush een handig spiegeltje aan de binnenkant van de verpakking. Handig voor onderweg!

 

 

De blush zelf is versierd met een mooie tekening vanbinnen. Benefit weet hoe ze een beauty liefhebber moeten verwennen. Echt een prachtproduct om in je collectie te hebben!

 

 

De blush is een crème blush in een roze-perzik kleur. Wanneer je niet zo een fan bent van crème blushes, niet getreurd! Wanneer je deze aanbrengt op de huid veranderd deze namelijk naar een poeder textuur. Deze kan dus niet meer van je gezicht afglijden!

 

Wanneer je hem over je foundation aanbrengt, blend deze mooi in en is niet plakkerig. En het beste van alles is de geur! Deze ruikt namelijk erg lekker naar granaatappel en perzik!

 

Zo ziet de blush er geswatched uit op mijn huid...

 

 

 

Zoals je kan zien heeft de blush een matte finish. Op de huid geeft deze een subtiel kleurtje. Wat ik wel heb ondervonden is dat je deze het beste aanbrengt met een platte stippling kwast (ik gebruikte daarvoor die van Real Techniques) en zo blend je hem verder in in de huid. Zo vind ik het product het beste werken.

 

 

Ook kan je hem met je vingers aanbrengen en zo verder uitwerken. Hoe je het zelf het beste vindt werken.

 

 

 

De blush blijft ook goed zitten en blijft toch een goed aantal uren op je huid zitten zonder er af te glijden. Een grote aanrader dit product! Er is maar één nadeel op te merken en dat is de prijs. Voor deze blush betaal je namelijk €33, maar hij is het zeker meer dan waard!

 

Je kan deze blush vinden bij de Douglas filialen of via hun webshop!

 

xx Kimberley

 

 

 

Reactie schrijven

Berichten: 0