Becca x Jaclyn Hill - Shimmering Skin Perfector Pressed - Champagne Pop 

Als er wel één product is dat momenteel erg populair is bij de beautyliefhebbers en bloggers dan is het wel deze Becca - Shimmering Skin Perfector in de kleur Champagne Pop. Deze is erg geliefd maar ook limited editie, daarom zijn deze ook telkens snel uitverkocht.

 

Dit product is ontworpen door Jaclyn Hill, een bekende naam op You Tube. Niet enkel dit product, maar alle shimmering skin perfectors zijn erg geliefd. Zo staat pearl en moonstone ook nog op mijn verlanglijstje! Het zijn allemaal poeders die een prachtige glans aan je huid geven. Highlighters dus. 

 

 

De verpakking van het doosje trekt ook meteen de aandacht. De kartonnen verpakking zit volledig in het rosé goud en heeft een leuk effect. Het lijkt net of het doosje vol met waterdruppeltjes is besprenkelt.

 

Ook de verpakking van het product zelf is prachtig en ook anders dan alle andere producten die ik in mijn collectie heb liggen. Het zwarte en metaal geven het echt een luxueuze uitstraling. Het zwarte deel van de verpakking heeft een rubberen textuur, het overige materiaal is roestvrij staal met het logo in gegraveerd.

 

 

 

Wanneer je het product opent, zie je dat er in het deksel van het doosje een spiegeltje zit. Handig voor onderweg.

 

 

 

Het product is heel erg zacht van textuur en glijdt op je huid. Deze highlighter heeft een champagne kleur (vandaar de naam champagne pop). Toch heeft hij in het juiste licht meer een roze ondertoon.

 

Wat er zo geweldig is aan dit product is de pigmentatie. Wat een kleur komt er van dit product af! Je hoeft er dus maar een heel klein beetje van te gebruiken of je lijkt snel op een discobal!

 

 

Hier zie je hem op mijn huid aangebracht. Is hij niet prachtig?

 

 

 

Jammer genoeg is deze niet in België te koop! Ik scoorde de mijne via Babassu.nl, een webshop die wat luxere producten zoals Becca verkoopt! Let op want dit product is wat aan de prijzige kant! Ik betaalde namelijk €43 voor dit pareltje!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0